Open Procurement Albania

SHËRBIME PËR MIRËMBAJTJEN E OBJEKTEVE NDËRTIMORE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË TIRANË (LYERJE)

Autoritet Prokurues Universiteti i Mjekësisë Tiranë
Institucion Kontraktues Universiteti i Mjekësisë Tiranë
Objekti i Tenderit SHËRBIME PËR MIRËMBAJTJEN E OBJEKTEVE NDËRTIMORE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË TIRANË (LYERJE)
Nr. Reference REF-34474-08-28-2019
Vlera / Fondi Limit 2 176 082,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-09-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-09-2019
Data e mbajtjes se tenderit 12-09-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 2Z Konstruksion
6D PLAN
ELDA VL
MENI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Meni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 381 470,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  “6D-Plan” shpk ka paraqitur ankesë me nr.2058/34 prot., datë 15.10.2019, dhe është tërhequr me shkresën 2058/35 prot, date 16.10.2019.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori ekonomik “2Z Konstruksion” shpk :
  - Nuk ka plotësuar të gjitha kriteret e kërkuara sipas Dokumentave Standarte të Tenderit (DST), konkretisht:
  - Nuk ka plotësuar pikën d), të shtojcës 7 kriteret e përgjithshme të pranimit/kualifikimit, pasi OE nuk ka sjellë të gjitha detyrimet për pagimin e tatimeve e të kontributeve të sigurimeve shoqërore për muajin gusht, sipas legjislacionit në fuqi .
  - Nuk ka plotësuar pikën 2.3.3 Kapaciteti teknik të kritereve të vecanta, Shtojca 7 e DST, pasi nuk figuron në listpagesën e muajit gusht duke qenë se për këtë muaj nuk është sjellë si dokumentacion nga OE.
  - Nuk ka plotësuar pikën 2.3.5 Kapaciteti teknik të kritereve të vecanta, Shtojca 7 e DST, pasi Operatori Ekonomik nuk ka praqitur Listëpagesat e sigurimeve shoqërore dhe shëndetesore për muajin gusht 2019 sic është kërkuar në Dokumentat Standarte të Tenderit.
  - Nuk ka plotësuar pikën 2.3.6 Kapaciteti teknik të kritereve të vecanta, Shtojca 7 e DST, pasi nuk figuron në listëpagesa e muajit gusht 2019(duke qenë se ky muaj nuk konfiguron në listpagesat e sjella nga Operatori Ekonomik).

  2. Operatori ekonomik “6D PLAN” shpk :
  - Nuk ka plotësuar pikën d), të shtojcës 7 kriteret e përgjithshme të pranimit/kualifikimit, pasi OE nuk ka sjellë të gjitha detyrimet për pagimin e tatimeve e të kontributeve të sigurimeve shoqërore të muajit gusht, sipas legjislacionit në fuqi
  - Nuk ka plotësuar pikën 2.3.3 Kapaciteti teknik të kritereve të vecanta, Shtojca 7 e DST, pasi nuk figuron listpagesa e muajit gusht duke qenë se për këtë muaj nuk është sjellë si dokumentacion nga OE.
  - Nuk ka plotësuar pikën 2.3.5 Kapaciteti teknik të kritereve të vecanta, Shtojca 7 e DST, pasi Operatori Ekonomik nuk ka praqitur Listëpagesat e sigurimeve shoqërore dhe shëndetesore për muajin gusht 2019 sic është kërkuar në Dokumentat Standarte të Tenderit).
  - Nuk ka plotësuar pikën 2.3.6 Kapaciteti teknik të kritereve të vecanta, Shtojca 7 e DST, pasi nuk figurojn listëpagesa e muajit gusht 2019(duke qenë se ky muaj nuk konfiguron në listpagesat e sjella nga Operatori Ekonomik).
  -nuk ka plotësuar pikën 2.3.10 Kapaciteti teknik të kritereve të vecanta, Shtojca 7 e DST, pasi OE nuk ka sjellë certifikatën për transport malli brenda vendit.

  3. Operatori ekonomik “ELDA VL” shpk:
  - Nuk ka paraqitur ofertë ekonomik dhe asnjë dokumentacion tjetër të kërkuar sipas Dokumentave Standarte të Tenderit nga Autoriteti Kontraktor.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Universiteti i Mjekësisë Tiranë REF-34474-08-28-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr. 43 datë 28 Tetor 2019
  Lidhja e Kontrates


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.