Open Procurement Albania

Blerje materiale pastrimi dhe dezinfektimi per njesite shpenzuese te Universitetit te Mjekesise, Tirane

Autoritet Prokurues Universiteti i Mjekësisë Tiranë
Institucion Kontraktues Universiteti i Mjekësisë Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje materiale pastrimi dhe dezinfektimi per njesite shpenzuese te Universitetit te Mjekesise, Tirane
Nr. Reference REF-37093-09-24-2019
Vlera / Fondi Limit 2 018 115,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-09-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-10-2019
Data e mbajtjes se tenderit 07-10-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues Arsiva Subashi
Atlantik 3
Dimex
Euro Mega 2010
Pastrime Silvio
Shpiragu
Xhovan Gjini
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHPIRAGU
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 729 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit si mëposhtë:

  1. Operatori Ekonomik ”Arsiva Subashi”, person fizik, nuk kualifikohet për arsye se nuk ka paraqitur dokumentet sipas DST.

  2. Operatori Ekonomik ”ATLANTIK 3” shpk, nuk kualifikohet për arsye se: -mostra e paraqitur për produktin me numër rendor 3 Aromatik banje, është Bref Profesional, për të cilin OE nuk ka paraqitur as skedë teknike dhe as autorizim prodhuesi/distributori;
  -mostra e paraqitur për produktin me numër rendor 14, Kova për larje me vetështrydhje (me rrotullim) nuk ka as skedë teknike dhe as firmë prodhuese;
  -mostra e paraqitur për produktin me nr. rendor 17, Letër duarsh e palosur *, nuk ka skedë teknike, autorizim prodhuesi ose distributor;
  -mostra e paraqitur për produktin me nr. rendor 18, Letër higjienike (rulon), me 3 shtresa, cilësore, nuk ka skedë teknike, autorizim prodhuesi ose distributor;
  si mostër për produktin me nr. rendor 40, Solucion Sapun i lengshem disifektues (vet avullues), OE ka paraqitur DCP Hemigal Lesovac, Për këtë nuk është paraqitur Autorizimi i prodhuesit/distributorit as skeda teknike e produktit;
  formulari i ofertës i paraqitur nga OE tejkalon fondin limit të Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike.

  3. Operatori Ekonomik “DIMEX” shpk nuk kualifikohet për arsye se nuk ka paraqitur asnjë dokument sipas DST.

  4. Operatori ekonomik ”EURO MEGA 2010” shpk, nuk kualifikohet për arsye se:
  -mostra e paraqitur për produktin me numër rendor 14, Kova për larje me vetështrydhje (me rrotullim) nuk ka as skedë teknike dhe as firmë prodhuese;
  -mostra e paraqitur për produktin me nr. rendor 17, Letër duarsh e palosur, është e mbështjellë me qese të thjeshtë celofani dhe nuk shoqërohet me asnjë të dhënë apo dokument nëpërmjet të cilit të vlerësohet përmbushja e specifikimeve përkatëse. Mostra nuk shoqërohet me skedë teknike dhe as autorizim prodhuesi/distributor;
  -mostra e paraqitur për produktin me nr. rendor 18, Letër higjienike (rulon), me 3 shtresa, cilësore, është e mbështjellë me qese të thjeshtë celofani dhe nuk shoqërohet me asnjë të dhënë apo dokument nëpërmjet të cilit të vlerësohet përmbushja e specifikimeve përkatëse. Mostra nuk shoqërohet me skedë teknike dhe as autorizim prodhuesi/distributor;
  -si mostër për produktin me nr. rendor 40, Solucion Sapun i lengshem disifektues (vet avullues), «Euro Mega 2010» shpk ka paraqitur DCP Hemigal Lesovac, që nuk prodhohet nga «Euro Mega 2010» shpk. Për këtë nuk është paraqitur Autorizimi i prodhuesit/distributorit, por OE ka paraqitur skedë teknike si prodhues i një produkti të tillë.

  5. Operatori ekonomik ”Pastrime Silvio” shpk, nuk kualifikohet për arsye se:
  -mostra e paraqitur për produktin me numër rendor 3 Aromatik banje, nuk është sipas specifikimeve teknike;
  -mostra e paraqitur për produktin me numër rendor 33, Solucion Dezifektues/higjeniezues për tualete, ka paraqitur produktin Hagleinter hygiene për të cilin nuk ka as skedë teknike dhe as autorizim prodhuesi/distributori;
  -mostra e paraqitur për produktin me numër rendor 34 Solucion larës enësh liquid 1, nuk ka autorizim nga distributori;
  -formulari i Ofertës i paraqitur nga OE nuk është plotësuar sipas specifikimeve dhe sasive të kërkuara në DST.

  6. Operatori ekonomik ”Xhovan Gjini”, person fizik, nuk kualifikohet për arsye se:
  -nuk ka paraqitur dëshmi për furnizime të ngjashme;
  -nuk ka paraqitur mostër për produktin me numër rendor 34, Solucion Larës enësh liquid 1 litër;
  -mostra e paraqitur për produktin me numër rendor 14, Kova për larje me vetështrydhje (me rrotullim) nuk ka as skedë teknike dhe as firmë prodhuese;
  -mostra e paraqitur për produktin me nr. rendor 17, Letër duarsh e palosur *, nuk ka autorizim prodhuesi ose distributor;
  -mostra e paraqitur për produktin me nr. rendor 18, Letër higjenike (rulon) me 3 shtresa, cilësore nuk ka skedë teknike, prodhues ose distributor;
  -për mostrën e paraqitur për produktin me nr. rendor 40, Solucion Sapun i lengshem disifektues (vet avullues), skeda e paraqitur është e papërkthyer dhe e panoterizuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Universiteti i Mjekësisë Tiranë REF-37093-09-24-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr. 43 datë 28 Tetor 2019
  Lidhja e Kontrates


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.