Open Procurement Albania

Mirëmbajtje e rrjetit të ujit të pijshëm dhe të ujrave të zeza me materiale hidraulike.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Sarandë
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje e rrjetit të ujit të pijshëm dhe të ujrave të zeza me materiale hidraulike.
Oferta fituese ka vleren: 2 195 599 leke pa tvsh.
Nr. Reference REF-64543-04-23-2018
Vlera / Fondi Limit 5 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-04-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2018
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues NIKA SHPK
COGREN SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LLAMBI NIKA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 195 599,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-05-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:
  1. "COGREN" Shpk
  Perkatesisht per arsyet e meposhtme :
  a. Pika 2.3.1: Operatori ekonomike duhet te paraqesi afirmim se produktet e kërkuara jane sipas standarteve te kerkuara ne DST dhe ky afirmim te jet ne gjuhen shqipe.
  b. Pika 2.3.2: Duke u bazuar ne Vendimin e Keshillit te Ministrave Nr. 914, datë 29.12.2014 Neni 27. “Kontratat e mallrave” Pika 6: Autoriteti kontraktor mund t’u kërkojë operatorëve ekonomikë të dorëzojnë dëshmi, që tregojnë se ata i plotësojnë kërkesat minimale, të përcaktuara në dokumentet e tenderit. Shkronja C: dëshmi për rezultatet e testimeve zyrtare, të lëshuara nga institucione të autorizuara, që vërtetojnë pajtueshmërinë e produkteve me specifikimet teknike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Sarandë REF-64543-04-23-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr.22 - Dt.04-06-2018
  Lidhja e Kontrates

  Mirëmbajtje e rrjetit të ujit të pijshëm dhe të ujrave të zeza

  Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande
  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Sarandë
  Objekti i Tenderit Mirëmbajtje e rrjetit të ujit të pijshëm dhe të ujrave të zeza (materiale hidraulike)
  Nr. Reference REF-53571-03-05-2018
  Vlera / Fondi Limit 5 000 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 06-03-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-03-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 20-03-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit NR.14 - DT.09-04-2018

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data