Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
215 1348 5,832 57,531,792,042 4,384 39,586,286,889 34,754,178,782

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Posta Shqiptare Filiali Korce RIKONSTRUKSION I ZYRAVE POSTARE NE FILIALIN E POSTES SHQIPTARE SH.A KORCE (QENDER ERSEKE, ADMINISTRATE ERSEKE, ADMINISTRATE KORCE, NR.1 KORCE, DEVOLL) 9,999,513 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Auditimi i pasqyrave financiare për vitet 2020,2021,2022 22,890,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i rrjetit TU me kabllo me vetembajte tip ABC ne kabinat e fiderit Krapes 6 kV, n/ST Fieri 1 25,904,071 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i rrjteit TU me kabllo me vetembajtje tip ABC ne kabinat e fiderit 20 kV nr. 12 perkatesisht ne kabinat 16, 17, 18,19,20 dhe 21 n/ST Fieri i ri ” 17,338,741 Shpallur Procedura
Termocentrali Vlore sh.a Blerje pjese nderimi per gjeneratorin e azotit 974,000 Njoftuar Fituesi KLODI - 1 SHPK 969,000
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Auditimi nga nje shoqeri e pavarur audituese i Pasqyrave Financiare te OST sh.a. per vitin 2020 sipas Standarteve Nderkombetare te Auditimit 1,250,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TU me kabllo me vetembajtje tip ABC ne kabinat e fiderit Hamil 6 kV, n/St Fieri 1 16,552,650 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Ndertim i Kabines se re ne Molisht 2 fideri nr 24 6 kv dhe Ndertim i fiderit A6B 6 20 NStacioni Burdullias 110 20 kv 52,310,939 Njoftuar Fituesi ENBI POWER 52,037,791
Sh.A Albpetrol Blerje goma automjetesh 4,759,000 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Filiali Mat Rikonstruksion i Zyrave Postare Baz,Gjoricë,Bulqizë e Re,Zyra e Pensioneve Burrel , Filiali Posta Shqiptare sh.a Mat 5,103,551 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje vegla pune për mirëmbajtjen e rrjetit OPGW 12,500,000 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Blerje paisje sigurie (pajisje GPS/GPRS, Sisteme alarmi, Siteme vezhgimi DVR/NVR 4 kamera, Siteme vëzhgimi DVR/NVR 8 kamera, Kamera për automjetet) dhe Monitor LED 6m x 3.3 m për Qendren e Monitorimit 28,505,600 Njoftuar Fituesi I.S.S (INTEGRATED SECURITY SOLUTIONS) 27,888,888
Sh.A Posta Shqiptare BLERJE SHIRITA PLASTIKË ME NUMURATOR PËR THASË 4,005,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Rikonstruksion i Rrjetit TU me kabell ABC per 28 kabina te Nenstacionit Ibe dhe Farke 116,811,074 Njoftuar Fituesi GRIALD SHPK 113,253,675
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Rikonstruksion i rrjetit me kabëll ABC dhe kalimi i rrjetit TM me izolacion 20 kv, kabina BOX Berdënesh-Manastri, fideri Ksamil, N/Stacioni 110/20 kv Sarandë 95,439,026 Njoftuar Fituesi A.91 90,065,000
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Reduktimi i humbjeve dhe përmirësimi i cilësisë së furnizimit në rrjetin TU me sistemin ABC N/Stacioni Matkë 35/10 kV, Fideri 10 kV Ngjeqar Nr.1 22,871,559 Njoftuar Fituesi SUPERIOR KLIMA 21,668,820
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rehabilitimi dhe ndërtimi i rrjetit TU me ABC, Patosi i Ri (Alpetroli + Fideri 10 Ngjeqar 75,246,231 Njoftuar Fituesi SUPERIOR KLIMA 72,998,505
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Zhvillim rrjeti TU ne kabinat Vagalat, Fideri Lefter Talo, N/St.35/10 kv Livadhja, Sarandë, Gjirokastër. 12,011,249 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Berat Ndertim rrjeti TU ne tre kabinat e Fiderit 11 N/Stacioni Kucove dhe rikonstruksioni i rrjetit TU me kabell ABC ne kabinat e Fiderit 9 /10 Kv, N/Stacioni Corovode 40,236,587 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Ndertimi i rrjetit TM 20kV, fideri F6, kabinave perkatese dhe rrjetit TU me percjelles ABC, N/ST Gjiri i Lalezit, Loti I " 143,451,079 Njoftuar Fituesi “A.L-ASFALT“ sh.p.k & “Kronos Konstruksion“ sh.p.k 141,933,546
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Përmirësimi i sistemit të rrjetit FO dhe shpenzime mirëmbajtje për Fibrat Optike 12,333,333 Njoftuar Fituesi R & T 12,156,680
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Rikostruksion i rrjetit TU me ABC dhe disa linja elektrike TM/TU ne zonat e pergjegjesise respektive fideri 1,2,3 N/Stacioni Cerruje, Gjinar, Lin dhe Broshke 114,976,134 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Zgjerimi dhe rritja e kapaciteteve të transmetimit mbi rrjetin OPGW 37,500,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Vlore “Rikonstruksion i kabinave dhe rrjetit TU me kabëll ABC në Njësinë Vlorë". 87,417,240 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Ndërtimi i rrjetit F12 20kV dhe rrjetit TU për këtë fider 170,090,502 Shpallur Procedura
Termocentrali Vlore sh.a Inspektimi i sistemit te mbrojtjes nga zjarri 1,300,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Linje e re TM kabllore per furnizimin e I.E.V.P nga N/St 35/10 kv Rrile 54,619,011 Njoftuar Fituesi GYSI SHPK 54,070,077
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Rikonstruksion i rrjetit TU dhe kabinave"Barbulloje 22", "F-13 Ujesjelles Ajror", "Blinisht 1", "Blinisht 2", "Blinisht 3, "Fishte 1", "Fishte 2", Fideri 11 Kallmet, N/St Lezhe 35,558,987 Njoftuar Fituesi “NIKA” sh.p.k. & “GRIALD sh.p.k 35,558,987
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksion i rrjetit TU me ABC në Fiderin Aranitas, Nënstacioni Pika Shpërndarëse 35/6 kV Ballsh 29,479,385 Njoftuar Fituesi K.M.K & Caushaj M 28,094,252
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Sherbimi i riparimit te pajisjeve per testimin dhe diagnostikimin e linjave kabllore TM dhe TU 82,065,666 Lidhur Kontrata ELEKTROINVEST 81,374,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data