Open Procurement Albania
Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
236 1439 6,164 84,057,571,054 4,658 57,288,836,083 52,761,414,261

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerja PDA dhe Tablet si dhe monitorimi i punonjesve 157,200,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster STUDIM- PROJEKTIM I UJESJELLESIT,FSHATI GOLEMË , GJIROKASTER 4,505,616 Shpallur Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Ndertimi i Datacenterit Sekondar 89,815,966 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Pasurive Publike Lushnje Blerje gazoil per Ndermarrjen e Pasurise Publike dhe bordit te kullimit 20,090,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Rikonstruksion i rrjetit TU Kabina Shaljane 1 si dhe ndertim i dy kabinave shtyllore Shaljane 4 dhe 5, Fidri 7, Lezhe 22,629,212 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Ndërtimi i rrjetit F12 20kV dhe rrjetit TU për këtë fider 170,090,502 Lidhur Kontrata “GBK” shpk & ELECTRICAL POWER ENGINEERING shpk 161,632,919
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Rikonstruksion kabine elektrike dhe ndertim rrjeti TU me percjellesa Al me vetmbajtje te tipit ABC per fiderin nr.1,2,4 N/ST Rrogozhine dhe kalimi i ngarkeses se kabinave elektrike nga fideri 4 ne fiderin 2 N/st Rrogozhine" 56,902,500 Lidhur Kontrata “Arkonstudio“ sh.p.k &“ V.A.S Konstruksion“ sh.p.k 54,986,655
Drejtoria Rajonale e OSSH Burrel Rikonstruksioni i rrjetit “TU” A.B.C. dhe ndërtimin e kabinave shtyllore, në Agjensinë Bulqizë Drejtoria Rajonale Burrel 110,713,462 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 110,153,870
Nderrmarrja Rruga Durres Sherbim transporti (marrje me qira automjet) 1,833,000 Lidhur Kontrata O.A.L. SHPK 1,790,000
Ndermarrja Sherbimeve Komunale Durres Blerje Pesticide 1,580,000 Lidhur Kontrata “Alpest'' SHPK 1,559,000
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Ndërtim Kun Laknas (Rruga Çekejve) 9,685,729 Njoftuar Fituesi UDHA 9,624,580
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST dhe Vendosje Shunt Reaktor 400 kV 120 MVAr, Sistemit Total të monitorimit të tij, Konfigurimin në sistemin SCADA, furnizimin dhe vendosjen e traktit 400 kV në N/St. Tirana 2, si dhe kryerja e të gjitha punimeve civile në lidhje me këtë projekt 542,291,211 Shpallur Procedura
Sh.A Albpetrol Blerje lëndë djegëse e lëngët për përdorim teknik dhe industrial 19,189,364 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Blerje materiale dhe pajisje elektrike, vegla dhe pajisje mekanike” 79,900,000 Shpallur Procedura
Sh.A Ujesjelles Bulqize Supervizion Punimesh Objekti" Ndertim linje furnizimi Bater Jugore Depo dhe Rikonstruksion i Ujesjellesit te brendshem tw qytetit Kraste dhe fshatrave Qarr dhe Malcu 1,655,160 Njoftuar Fituesi ERALD-G SHPK 1,495,100
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje Tonera dhe aksesorë për pajisje printimi multifuksionale 2,321,381 Lidhur Kontrata SINTEZA CO SHPK 2,299,500
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Paisja me kartela te sigurimit teknik per punonjesit e OSSH sh.a", për një periudhë tre vjeçare 44,985,000 Shpallur Procedura
Albanian Gas Service Company Sh.a Menaxhimi i mbetjeve 67,781,914 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Upgrade, mirembajtje dhe trajnim per sistemin qendror SCADA/EMS 350,000,000 Njoftuar Fituesi 2,809,921 Euro
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion i linjës 35kV Korçë - Bilisht 249,996,339 Lidhur Kontrata ENCOAL 248,999,000
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Loti I – “Pergaditja dhe implementimi i dokumenteve sipas standarti t 6,000,000 Lidhur Kontrata Re/Born 5,980,000
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Kabell dhe aksesore per rrjetin shpërndares 198,266,000 Njoftuar Fituesi R & R GROUP SHPK 191,290,000
Drejtoria Rajonale e OSSH Korce Rikonstruksion dhe ndertim kabinash murature ne Korce. 36,853,343 Njoftuar Fituesi L.T.E CONSTRUCTION 36,550,728
Drejtoria Rajonale e OSSH Korce Rikonstruksione te rrjetit TM,TU ne zonat e pergjegjesise ne agjensine Bilisht. Rikonstruksion kabinash tip murature ne agjensine Bilisht. Spostim i fiderit Nr 5,N/Stacioni Bilisht tek Fideri Nr 6 N/Stacioni Bilisht.Rikonstruksion rrjeti TM 10kV fideri 8 43,668,240 Njoftuar Fituesi L.T.E CONSTRUCTION 43,297,932
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Rikonstruksion i N/Stacionit Tirana 1, Seksioni II nga 35/6 kV në 35/20kV 129,965,878 Lidhur Kontrata Aci Enegineering sh.p.k & Sterkaj sh.p.k 125,292,053
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Sigurimi i automjeteve, sigurimi i shëndetit në udhëtim, sigurimi i aktiveve afatgjata të UKKO Sh.A, si dhe sigurimi nga aksidentet personale 1,563,200 Njoftuar Fituesi SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP sh.a. 1,559,838
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Erseke Blerje karburant GAZOIL 10 ppm për Sh.A Ujësjellës Kanalizime Ersekë,viti 2021. 1,033,333 Shpallur Procedura
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Garantimi i qëndrueshmërisë së sistemit SAP ERP 6.0 EHP6 përmes suportit të licensave (SAP Enterprise Support) dhe mirëmbajtja teknike e sistemit financiar menaxherial SAP.” per nje periudhe 3 (tre) vjeçare. 58,850,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Rikonstruksion i kabinave Nenstacioni Kashar dhe Selite dhe dalja e pare nga Nenstacioni Selite 75,725,455 Njoftuar Fituesi RAFIN COMPANY SHPK 73,911,353
Drejtoria Rajonale e OSSH Fier Rikonstruksioni i rrjetit TU me kabllo me vetembajtje tip ABC ne kabinat e fiderit Hamil 6 kV, n/St Fieri 1 16,552,650 Lidhur Kontrata Caushi M & K.M.K 15,502,414

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data