Open Procurement Albania

“Ndertim i ujesjellesit te fshatrave Lalëz, Bizë, Draç dhe Shetaj, Nj. Adm Ishëm, Bashkia Durrës”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Objekti i Tenderit “Ndertim i ujesjellesit te fshatrave Lalëz, Bizë, Draç dhe Shetaj, Nj. Adm Ishëm, Bashkia Durrës”
Nr. Reference REF-23655-05-24-2019
Vlera / Fondi Limit 180 414 265,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-06-2019
Data e mbajtjes se tenderit 26-06-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues KUPA SHPK & NDREGJONI SHPK
EGLAND SHPK
4 A-M SHPK
BAMI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KUPA SHPK - NDREGJONI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 143 726 215,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-08-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 172471458.4
  Data e lidhjes se kontrates 13-09-2019
  Kohezgjatja e kontrates Afati për realizimin e punes është 21 javë duke filluar nga dita e neserme e punes pas nenshkrimit te kontrates sipas grafikut te punimeve te hartuar nga projektuesi .

  Afati i lëvrimit te fondeve do te jete 12 muaj nga perfundimi I realizimit me sukses te kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Pati ankesë nga bashkimi i operatorëve “KUPA”sh.p.k & “NDREGJONI”sh.p.k.
  Ne baze te vendimit te marre nga grupi i shqyrtimit te ankeses, u be ri-vleresimi i procedures dhe u kualifikua Bashkimi i operatoreve “KUPA” shpk dhe “NDREGJONI” shpk.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomik si me poshte:

  1. Operatori ekonomik “EGLAND” shpk :
  Nuk ka paraqitur asnjë dokument.

  2. Operatori ekonomik “4A-M” shpk :
  Në kontratat e ngjashme të cilat kapin vleren e 50% te fondit limit mungon certifikata e marrjes në dorëzim.
  Nuk ka kontratë furnizimi për tuba PPR, si dhe autorizim prodhuesi per Albania Steel .

  3. Operatori ekonomik “BAMI” shpk :
  Objekti punë e ngjashme nuk është për punime ujësjellës/kanalizime.
  Nuk ka paraqitur analizat teknike për zërat kryesor të preventivit të ofertës.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor- Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.38 - Dt.23-09-2019
  RAPORT I VLERËSIMIT TË NDIKIMIT NË MJEDIS .


  RELACIONI GJEOLOGO - INXHINIERIK .


  Projekti

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data