Open Procurement Albania

Loti i shtate: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Permiresim Furnizimi me uje Adresa:Rruga'Myslym Keta','Skender Vila'Tirane

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Loti i shtate: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Permiresim Furnizimi me uje Adresa:Rruga'Myslym Keta','Skender Vila'Tirane
Nr. Reference REF-46748-12-24-2019
Vlera / Fondi Limit 128 089,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-12-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-01-2020
Data e mbajtjes se tenderit 08-01-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Net-Group Shpk
Novatech Studio Shpk
Rean 95 Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • B-VAAL ENGINEERING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 118 236,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-02-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 141884
  Data e lidhjes se kontrates 17-02-2020
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur Ankesa.
  Është paraqitur ankesë nga operatori ekonomik “Novatech Studio” sh.p.k me Nr.1443 Prot, datë.20.01.2020 të cilës i është kthyer përgjigje me anë të shkresë Nr. 1443/1 Prot. Datë 20.01.2020 duke mos e Pranuar ankesën e paraqitur prej tij.
  1. “Novatech Studio ” Shpk
  Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori Ekonomik “Novatech Studio ” shpk, është i paplotë pasi nuk ka përmbushur VKM nr.354 date 11.05.2016 ”Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikimin te territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim” si dhe udhezimin e Agjencise Prokurimit Publik date 25.07.2017, prot 5585 ”Rekomandim mbi menyren e percaktimit te tarifave minimale te specifikuara ne Vendimin e Keshillit te Ministrave nr.354,date 11.05.2016” Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikimin te territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim”.

  2. Operatori Ekonomik “REAN” Shpk
  Nuk plotëson kriteret e veçanta të kualifikimit mbi punësimin mesatar të punonjësve i cili në këtë rast duhet të kishte jo më pak se 20 punonjës konform paragrafit (Nëse operatori ekonomik oferton per lote te vecanta, nr.i punonjësve duhet ti korrespondojë numrit të punonjësve të kërkuar në lotin që oferton, ose shumes se loteve qe oferton).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.07 - Dt.24-02-2020

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data