Open Procurement Albania

"Furnizim montim tub dhe saraçineska DN 200 për magjistralin e shkarkimit të ujit teknik tek agregatët në HEC Vau i Dejës".

Institucioni Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Autoritet Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Objekti i Tenderit "Furnizim montim tub dhe saraçineska DN 200 për magjistralin e shkarkimit të ujit teknik tek agregatët në HEC Vau i Dejës".
Nr. Reference REF-35415-09-10-2019
Vlera / Fondi Limit 5 138 742,32
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 11-09-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-09-2019
Data e mbajtjes se tenderit 24-09-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues AL-ASFALT
NOVAMAT & "STERKAJ EUROPA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A.L-ASFALT
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 705 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-10-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5646000
  Data e lidhjes se kontrates 11-11-2019
  Kohezgjatja e kontrates 90 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar:

  1. "NOVAMAT" shpk & "STERKAJ" shpk:
  • Operatori ekonomik "Novamat" shpk, ka paraqitur vetëm 1 (një) saldator me çertifikatë personale për saldime me gaz dhe elektrik ,ndërsa operatori ekonomik "Sterkaj" shpk ka paraqitur për saldatorët vetëm çertifikatë personale për saldime me hark elektrik;
  • Operatori ekonomik "Novamat" shpk, nuk ka paraqitur formularin e vlerësimit sipas shtojcës Nr.8, deklaratën mbi disponueshmërinë e mjeteve sipas shtojcën Nr.9 dhe Deklaratën mbi kontratat e lidhura apo në proçes sipas shtojcës Nr.10;
  • Bashkimi i operatorëve ekonomik "Novamat" shpk dhe "Sterkaj" shpk nuk plotesojnë kriterin Nr.2.2.5 pasi nuk kanë paraqitur asnjë dokumentacion në lidhje me: Pajisjen për prerje dhe zmusim si dhe për Zmusatriçen.

  2. EUROPA shpk :
  • Nuk ka paraqitur vetdeklarimin sipas shtojcën Nr. 4, të kritereve të përgjithshme të pranimit;
  • Në kriteret e vecanta të kualifikimit, nuk ka paraqitur shtojcat Nr.1/1 në lidhje me ofertën e pavarur, shtojcën Nr.4/1 në lidhje me garantimin e zbatueshmërisë së dispozitave ligjore në marrëdhëniet e punës, Shtojcën Nr.6 përmbushja e specifikimeve teknike, Shtojca Nr.8 Formular vlerësimi, dhe shtojcën Nr.10 mbi deklaratën e kontratave të lidhura apo në proçes;
  • Nuk plotëson kriterin teknik Nr.2.2.2, pasi nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion në lidhje me montatorët e kërkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Formular njoftim kontrate .doc
  Projekt .pdf
  DT Saracineska Vau Dejës .docx
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data