Open Procurement Albania

Sigurimi i jetës për Komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Objekti i Tenderit Sigurimi i jetës për Komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit
Nr. Reference REF-78458-08-28-2023
Vlera / Fondi Limit 1 380 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 29-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 08-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. “INSIG JETE” SH.A
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “INSIG JETE” SH.A
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 356 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i shërbimeve do te jete nga momenti i nënshkrimit te kontratës deri në përfundimin e afatit 12 (dymbëdhjetë) Muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-78458-08-28-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Loti I me objekt: “Sigurimi i jetës për komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit"

  Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
  Institucion Kontraktues Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
  Objekti i Tenderit Loti I me objekt: “Sigurimi i jetës për komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit"
  Nr. Reference REF-72951-06-19-2023
  Vlera / Fondi Limit 1 380 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 20-06-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-07-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 10-07-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i shërbimeve do te jete nga momenti i nënshkrimit te kontratës deri në përfundimin e afatit 12 (dymbëdhjetë) Muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik” neni 98, pika 1, germa b) Në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime Njoftuar anullimi i procedures se prokurimit ne Buletinin Nr. 66 datë 31 Korrik 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-72951-06-19-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data