Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 144 918 30,053,822,568 471 17,814,764,500 4,812,798,691

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi”, për Ministrine e Arsimit, dhe Sportit 9,101,873 Njoftuar Fituesi Inpress 7,208,403.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Drejtorine e Spitalit Rajonal, Shkodër 28,858,423 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Spitalin Rajonal Memorial, Fier 15,154,300 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza” me afat te marreveshjes kuadër 1 (një) vit 147,864,532 Njoftuar Fituesi "RO -AL" 74,993,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Agjencinë e Inteligjencës dhe Sigurisë së Mbrojtjes” 7,590,519 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Botime, printime dhe material shtypshkrimi për Spitalin Rajonal Durrës” 2,083,317 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim lyerjeje dhe mirëmbajtjeje ndërtesash” për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor, Korçë 10,485,927 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “ Blerje Automjete 4X4 për transport punonjës sigurie në eskortë” 15,611,112 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1“Blerje Automjete 2X4 për transport punonjës sigurie në eskortë” 5,055,555 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Spitalin Kurbin 4,933,667 Njoftuar Fituesi MUCA 2,568,800.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 30,165,819 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse GLN”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 37,924,446 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse F -76”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 30,165,819 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 462,000,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA marzhi i fitimit 19 leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 4 (katër) vite 1,228,000,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Fitimi leke/liter (i pandryshuar gjate gjithe kohes se zbatimit te kontrates): 18 (tetëmbëdhjetë) leke/liter.
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim pastrimi, për Spitalin Universitar të Traumës” 137,991,275 Rishpallje me Njoftim Fituesi REJ 113,365,021.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 45,830,125 Njoftuar Fituesi MUCA 24,685,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Ministrinë e Drejtësisë”, me afat të marrëveshjes kuadër 1 (një) vit 3,546,661 Njoftuar Fituesi BUNA 2,280,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje bateri për automjete” 32,453,736 Njoftuar Fituesi “Auto Asja” sh.a 24,998,008.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Drejtorinë e Përgjithshme te Burgjeve” 2,491,822 Njoftuar Fituesi MUCA 1,589,700.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për MAS” 4,142,520 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Akademinë e Forcave të Armatosura” 4,986,058 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Agjencinë Kombëtare të Punësimit” 2,269,330 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për DPT” 12,412,280 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Shkodër” 52,551,000 Njoftuar Fituesi SILVER SHPK 39,345,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë” 3,101,848 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim pastrimi i ambjenteve të jashtme”, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” 38,009,074 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8. Blerje konserva mish viçi " me afat të marrëveshjes kuadër 12 dymbëdhjetë muaj 1,666,600 Njoftuar Fituesi Sinani Trading 1,350,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë” 17,808,629 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 "Ushqime Koloniale" 162,774,376 Njoftuar Fituesi “GERTI – 1987” SHPK 159,693,730.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data