Open Procurement Albania

Loti V. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza” me afat te marreveshjes kuadër 1 (një) vit

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Loti V. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza” me afat te marreveshjes kuadër 1 (një) vit
Janë identifikuar si të suksesshëm:
1. RO-AL” SH.P.K
2. “MUCA” SH.P.K
3. “ARDENO” SH.P.K
Nr. Reference REF-23833-04-02-2022
Vlera / Fondi Limit 147 864 532,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 04-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. “RO-AL” SH.P.K
2. “ARDENO” SH.P.K
3. “ERALD” SH.P.K
4. “ERZENI/SH” SH.P.K
5. “KEVIN CONSTRUKSION” SH.P.K & “KLAME” SH.P.K SH.P.K
6. “MUCA” SH.P.K
7. “SHAGA” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "RO -AL"
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 74 993 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 1 vit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. ERALD” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 9, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik”, pasi nuk ka paraqitur deklaraten se cdo produkt do te shoqerohet me raportin perkates si dhe me certifikimet perkatese te cilat duhet te jene sipas kerkesave/specifikimeve te AK-se.
  2. “ERZENI/SH” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 9, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik”, pasi nuk ka paraqitur deklaraten se cdo produkt do te shoqerohet me raportin perkates si dhe me certifikimet perkatese te cilat duhet te jene sipas kerkesave/specifikimeve te AK-se.
  3. “KEVIN CONSTRUKSION” SH.P.K & “KLAME” SH.P.K SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk përmbush pikën 1, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur në SPE rezulton se, anëtari i Bashkimit te Operatorëve ekonomikë “KEVIN CONSTRUCTION” SH.P.K. (i cili në akt-marrëveshje rezulton me 51% të pjesmarrjes në furnizim) nuk ka paraqitur përvojë te meparshme të ngjashme me objektin e prokurimit
  4. “SHAGA” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 8, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik”, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur tabelen sic kerkohet ne DST, ne lidhje me artikujt objekt prokurimi dhe/ose lëndët e para të prodhimit të artikujve objekt prokurimi duke specifikuar vendin e origjinës si dhe certifikimet te leshuara nga nje organ i akredituar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-23833-04-02-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data