Open Procurement Albania

Loti I. "Materiale kancelarie me bazë letre"

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti I. "Materiale kancelarie me bazë letre"
Nr. Reference REF-27562-05-05-2022
Vlera / Fondi Limit 53 166 037,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 06-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 07-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “DYNAMIX GROUP” SH.P.K
2. “MARKETING & DISTRIBUTION ” SH.P.K
3. “KRISTALINA-KH” SH.P.K
4. “INFOSOFT OFFICE ” SH.P.K & “INTERLOGISTIC” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Infosoft Office SHPK -Interlogistic SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 52 089 907,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-08-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “DYNAMIX GROUP” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 7, te seksionit 2.3 “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, i ndryshuar me Shtojcen 4 date 15.06.2022, pasi ne ditën e hapjes së ofertave nuk paraqiti pranë Agjencisë së Blerjeve të Përqëndruara, mostrat e artikujve të kerkuar.
  2. “MARKETING & DISTRIBUTION ” SH.P.K, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur formular oferte
  3. “KRISTALINA-KH” SH.P.K, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur formular oferte
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Infosoft Office SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Infosoft Office SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Infosoft Office SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Infosoft Office SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Interlogistic SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Interlogistic SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Interlogistic SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Interlogistic SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-27562-05-05-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data