Open Procurement Albania

Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Spitalin Kurbin

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Spitalin Kurbin
Nr. Reference REF-30064-05-19-2022
Vlera / Fondi Limit 4 933 667,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 31-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. “M.LEZHA” SH.P.K
2. “RO-AL” SH.P.K
3. “MUCA” SH.P.K
4. “SHAGA” SH.P.K
5. “BOLT” SH.P.K
6. “ERZENI” SH.P.K
7. “BUNA” SH.P.K
8. “KLAME” SH.P.K
9. “IGLI-SAND” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MUCA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 568 800,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “M.LEZHA” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur deklaraten se cdo produkt do te shoqerohet me raportin perkates si dhe me certifikimet perkatese te cilat duhet te jene sipas kerkesave/specifikimeve te AK-se.
  2. “RO-AL” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 8, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik”, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur deklaraten se cdo produkt do te shoqerohet me raportin perkates si dhe me certifikimet perkatese te cilat duhet te jene sipas kerkesave/specifikimeve te AK-se.
  3. “SHAGA” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka deklaruar se gjatë periudhës 1 vjecare të garancisë së mallrave që kërkohën të prokurohen nga data e dorëzimit të artikujve objekt prokurimi, ofertuesi do të sigurojë riparimin, mirembajtjen dhe shërbimin pa pagesë, të defekteve për shkak të prodhimit dhe montimit.
  4. “ERZENI” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur deklaraten se cdo produkt do te shoqerohet me raportin perkates si dhe me certifikimet perkatese te cilat duhet te jene sipas kerkesave/specifikimeve te AK-se.
  5. “KLAME” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur kopje te certifikuar te bilancit te vitit 2021 te paraqitur prane autoriteteve perkatese tatimore.
  6. “IGLI-SAND” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur deklaraten se cdo produkt do te shoqerohet me raportin perkates si dhe me certifikimet perkatese te cilat duhet te jene sipas kerkesave/specifikimeve te AK-se.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-30064-05-19-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data