Open Procurement Albania

Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 3 dhe 4). Ndërhyrje të transformimit urban - Shëtitorja Tushemisht dhe përmirësimi i segmentit rrugor Tushemisht-Dogana- Shën Naum.

Qarkun Korçe
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 3 dhe 4). Ndërhyrje të transformimit urban - Shëtitorja Tushemisht dhe përmirësimi i segmentit rrugor Tushemisht-Dogana- Shën Naum.

Burimi i financimit: Buxheti i shtetit. Financimi do të bëhet sipas PBA-së miratuar.
Nr. Reference REF-35051-06-30-2022
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 416,666,666
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-07-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 01-07-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 21-07-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“4 A-M” sh.p.k
2.“ Gjikuria” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 4 A-M  -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 415,969,909
  Data e shpalljes se fituesit 07-09-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - “ Gjikuria” sh.p.k, per arsye:
  -vlera e ofertës mbi fondin limit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim
  Grafiku i Punimeve
  Detailed Design Waterscape Park Design Drilon / Tushemisht – Albania
  Projekti Teknik – Shetitorja (I)
  Projekti Teknik - Shetitorja (II)

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data