Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 204 396 141,505,374,122 249 124,000,363,028 114,782,346,647

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja- Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 18,079,568 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor: “Kryqëzim Qafë e Buallit- Fillim Rruga e Arbrit me gjatësi 4.5 km” 939,735 Lidhur Kontrata SHEHU SHPK 620,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor Unaza e Jashtme e Tiranës (pjesa verilindore), (segmenti Kthesa e Saukut – Bregu i Lumit) Lot 1 + pjesërisht Lot 2 me gjatësi 4,14+0,7=4.84 km 1,381,077 Lidhur Kontrata 2 T SHPK 1,347,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti VII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Vlore (k/spital) - Peshkepi + rruga Peshkepi - Selenicë + rruga Peshkepi - Vllahinë + rruga Vllahinë - Poçem - Povel + rruga Levan - Vlorë (e vjetra) 169,211,472 Njoftuar Fituesi BALILI KONSTRUKSION & AGBES CONSTRUKSION 149,759,590.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti VII: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Kukës-U.Zapotit, K/Kalimash - Lidhje me rrugen e Kombit , U.Drinit te Zi (Kukës) -Krumë ", 155,183,459 Lidhur Kontrata MARSI & ARBOTEC & OUEN 154,416,953.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mirëmbajtja e Tunelit të Krrabës (Kontrate e re)” 189,360,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 189,260,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Emergjencë: “Rrëshqitje e Borshit. - Kontratë me çelësa në dorë. 136,091,759 Lidhur Kontrata “Gener 2” sh.p.k. 134426141.9
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Jugor” 166,654,819 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 159,969,881.95
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim i lidhjes së rrugës së Oroshit me rrugën e Kombit” 124,634,510 Lidhur Kontrata "4 A-M SHPK“ & ILIRIADA SHPK 115,965,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitim dhe masa inxhinierike Nyja e Fllakës 124,503,327 Lidhur Kontrata A.L-ASFALT 121,508,153.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësim i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Qëndror 166,586,721 Lidhur Kontrata R. S. & M - SI.SI-AL sh.p.k - G. P. G. COMPANY 158,942,071.73
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Verior” 166,666,422 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 159,967,240.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shtese Kontrate - Ndertim rruga Kardhiq -Delvine, Loti 5. 332,526,015 Lidhur Kontrata +Shtesë ALB-STAR 332517287.66
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shtese Kontrate - Ndertim rruga Kardhiq -Delvine, Loti 6. 467,403,368 Lidhur Kontrata +Shtesë AGBES CONSTRUKSION 467,074,582.18
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shtese Kontrate -Ndertim rruga Kardhiq -Delvine, Loti 4 465,202,013 Lidhur Kontrata +Shtesë COBIAL - GJOKA KONSTRUKSION 465,122,013.33
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shtesë kontrate - Rehabilitimi i segmentit rrugor Mbikalimi pallati me shigjeta – rrethrrotullimi Shqiponja, Loti 2, 313,399,085 Lidhur Kontrata +Shtesë SALILLARI SHPK 313,399,085
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior, Qendror dhe Jugor - Loti 2 : “Supervizion Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Qendror " (përsëritje) 62,981,351 Shpallur Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Palasë – Dhermi”, 12,057,435 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO - GEOSAT GROUP 11,454,500.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh, Ndertim rruga mbikalimi Teg dhe rruget lidhese te tij” 11,694,025 Lidhur Kontrata P.C.S.COMPANY - Engineering Counsulting Group - ERALD-G - INVICTUS 10,502,546
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim Rruga mbikalimi Teg dhe rrugët lidhëse të tij”. 1,479,800,354 Lidhur Kontrata ALB-BUILDING SHPK 1,402,652,826.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Palasë – Dhërmi” 1,619,484,905 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 1,562,805,184.50
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti V: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Rreshen (U.Fanit)- Shpal, Shpal- Q.Bene- K.Hadroj, Shpal-Ura e Repsit", Lidhur Kontrata AEK MUNELLA - DRINI-1
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti V: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Rreshen (U.Fanit)- Shpal, Shpal- Q.Bene- K.Hadroj, Shpal-Ura e Repsit", 219,866,693 Njoftuar Fituesi AEK MUNELLA - DRINI-1 197,273,824
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti 1 : “Mirëmbajtje me performancë Vorë - Maminas, Kthesa Kamëz - Vorë (rrugët paralele), Kamëz – Zall Herr – Bovillë, Kryq. Rr. Nr 52 – Kala Prezë, Ura e Gjolës – Bilaj, Bubq - Ishëm, Bërxullë - Domje, Bërxullë - Laknas Lidhur Kontrata FUSHA SHPK
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti XII: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Kuben- Vasie", Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION & ALKO IMPEX General Construksion SHPK
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti XIII: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Peshkopi (K/Rr.Tomin)- Ura e Muhurit, Ura e Muhurit - Draj Reç (Kufi me Kukësin) , Peshkopi- Ushtelence", Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION & ALKO IMPEX General Construksion SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar Studim Projektim zgjerim i segmentit rrugor, dalje Elbasan – Perenjas – Qafe Thane. 53,369,587 Lidhur Kontrata InfraKonsult SHPK & HMK - Consulting 50,980,000
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh Ndertim rruga Porto Romano Durres, Loti 3, 5,846,667 Lidhur Kontrata CIVIL CONS - Engineering Counsulting Group 5,671,267.46
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Korçë- Ersekë, Loti 2 (pjesa e pare)”, 18,920,121 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 18,720,000
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti XIV: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "U. Cerenecit - Klenjë,Trebisht-Dogane, Qaf Bualli-Kraste, Kthesa Lapidari-Lis,K/Rrugen Kombetare-Ulez", Lidhur Kontrata UDHA sh.p.k

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data