Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 204 396 141,505,374,122 249 124,000,363,028 114,782,346,647

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Rehabilitim i segmentit rrugor Fier - Vlorë (rruga e vjetër)” 8,157,656 Lidhur Kontrata “S&L Studio” sh.p.k 7,995,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Mirëmbajtje me performancë e segmentit rrugor Ura e Gjormit - Brataj - Ura e Laskos 4,090,729 Lidhur Kontrata SPHAERA 3,900,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë e segmentit rrugor Ura e Gjormit - Brataj - Ura e Laskos 34,351,306 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY SHPK 32,438,364.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Eliminimi i Pikave të Zeza (Black Spots) në rrjetin Rrugor Kombëtar” 58,133,781 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 8 “Mirembajtje me performance e segmenteve rrugore Fier Shegan - Divjake + K/Rr. Nacionale - Grabian + Strume - Qafe Marinez” Lidhur Kontrata BE-IS sh.p.k & Ergi sh.p.k
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 4 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugorr Vau Dejes - Nenshat - Lezhe + By pas Berdice + D/Plazh Velipoje - Vilun” Lidhur Kontrata “IRIDIAN” & “AURORA KONSTRUKSION”
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitim i segmentit rrugor Fier - Vlorë (rruga e vjetër) 833,288,437 Lidhur Kontrata COBIAL 792,055,520.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 “Supervizion per Mirembajtjen me performance të segmenteve rrugore të shtuara me VKM nr.600, date 13.10.2021.” Lidhur Kontrata “NET-GROUP” &“SWS CONSULTING ENGINEERING”
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 4: Kontrata D “Supervizion Mirëmbajtje me performance e akseve kryesore të Rajonit Jugor” Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Rehabilitim i rrëshqitjes në segmentin rrugor Qafë Mali-Fierzë” 2,083,231 Lidhur Kontrata HE & SK 11 11 1,852,534.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitimi i rrëshqitjes segmenti rrugor Qafë Mali-Fierzë 99,168,047 Lidhur Kontrata “PEPA GROUP GROUP” & “SELAMI” SHPK 97,676,553.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 9 “Mirëmbajtje me performancë e segmenteve rrugorë Këlcyrë – Ballaban (13.5 km) dhe K/Gllavë – Ballaban” Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 10 “Mirëmbajtje me performancë e rrugëve të plazheve: Plazhi Kakome 3 km, Lukovë 2.6 km, Borsh 2 km, Livadh 2 km, Jalë 5.3 km, Dhërmi 1.7, Dhermi (rruga Perivolo) 2.7 km, Palasë 2.5 km,” Lidhur Kontrata A.L-ASFALT
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Rehabilitim i rrugës së ish repartit ushtarak për në aeroportin e Rinasit” 33,324,063 Lidhur Kontrata Bami SHPK 32,873,500.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 6 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Bilisht - Miras" Lidhur Kontrata Artyka II SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 2: Kontrata B “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor” Lidhur Kontrata “NET-GROUP” &“SWS CONSULTING ENGINEERING”
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rikonstruksion i aksit rrugor Maliq-Lozhan i Ri-Strelcë 1,183,260,667 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 1,164,381,419.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 8 “Mirembajtje me performance e segmenteve rrugore Fier Shegan - Divjake + K/Rr. Nacionale - Grabian + Strume - Qafe Marinez” 114,483,315 Njoftuar Fituesi BE-IS sh.p.k & Ergi sh.p.k 89,790,225.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 2 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Ura e Zapodit - Shishtavec” Lidhur Kontrata “Marsi” sh.p.k & “Mela” sh.p.k
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Jugor, Loti 3 165,940,155 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 163,818,234.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2: Kontrata B “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor” 46,021,230 Njoftuar Fituesi “NET-GROUP” &“SWS CONSULTING ENGINEERING” 45,388,970.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4: Kontrata D “Supervizion Mirëmbajtje me performance e akseve kryesore të Rajonit Jugor” 47,651,748 Njoftuar Fituesi A & E Engineering SHPK 47,493,380.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 1: Kontrata A “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior” Lidhur Kontrata “ARCHISPACE” & “A V E CONSULTING” 44,093,500.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1: Kontrata A “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior” 44,217,011 Njoftuar Fituesi “ARCHISPACE” & “A V E CONSULTING” 44,093,500.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 4: Kontrata D “Mirëmbajtje me performance e akseve kryesore të Rajonit Jugor” Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion per Mirembajtjen me performance të segmenteve rrugore të shtuara me VKM nr.600, date 13.10.2021.” 46,020,859 Njoftuar Fituesi “NET-GROUP” &“SWS CONSULTING ENGINEERING” 41,100,400.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Rikonstruksion i aksit rrugor Maliq - Lozhan i Ri - Strelcë” 10,263,717 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 9,990,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Qëndror Loti 2 (2022)” 1,620,255 Lidhur Kontrata Tower SHPK 1,459,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 7 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor K/Podgorie - K/Liqena” 59,075,701 Njoftuar Fituesi
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 6 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Bilisht - Miras" 42,933,134 Njoftuar Fituesi Artyka II SHPK 42,925,522.00

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data