Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 204 396 141,505,374,122 249 124,000,363,028 114,782,346,647

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Sistemim asfaltim rruga Ura e Cerenecit – Peshkopi (Peshkopi – Maqellarë), Loti 3”, 1,249,458,590 Lidhur Kontrata GJOKA KONSTRUKSION & SELAMI 1,199,360,489.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Mbrojtje lumore nga km 9+040 deri në km 9+240 në aksin Milot Morinë” 182,622,447 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 160,701,102.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim rruga Berat - Ballaban, Loti 3” 2,252,349,749 Lidhur Kontrata ALBAVIA SHPK 1,837,789,603.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Zgjerimi i rruges Elbasan - Qafe - Thane (Faza II) 2,499,999,918 Lidhur Kontrata 4 A-M & ARKONSTUDIO & ELMAZAJ KONSTRUKSION & AGRI CONTRUCTION 2,424,620,747.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta rrethrrotullimi Shqiponja Loti 3 468,027,705 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 449,307,559.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Plotësimi i punimeve të mbetura në aksin Porto Romano – Durrës Loti 3” 499,999,420 Lidhur Kontrata GECI SHPK 487,974,259.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Zgjerimi i rruges Elbasan- Qafe- Thane (Faza II)” 20,616,201 Lidhur Kontrata TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING & HE & SK 11 20,526,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Mbrojtje lumore nga km 9+040 deri në km 9+240 në aksin Milot Morinë” 2,965,676 Lidhur Kontrata HYDROWATER-ALBANIA 2,600,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Qendra e monitorimit të trafikut (200 km) Faza e Parë” 2,285,280,226 Rishpallje me Lidhje Kontrate MC NETWORKING & INTETRA ELEKTONIK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRK. & GJOKA KONSTRUKSION 2,125,576,214.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe paisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Jugor, Loti 3 (2023) 166,545,176 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 163,061,566.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe paisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Qëndror, Loti 2 (2023) 166,648,802 Lidhur Kontrata R. S. & M & SI.SI-AL sh.p.k & INERTI 159,598,996.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1 (2023) 191,636,691 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 186,000,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Emergjencë, shembja në aksin Qafë Dushk - Sevaster, km 8.5 22,392,646 Lidhur Kontrata ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK & DENIS-05 SHPK 17,940,000.00
Ministria e Infrastruktures dhe Energjise Mbikëqyrës punimesh në objektin “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë) 196,240,667 Njoftuar Fituesi “Hill International N.V” & “NetGroup” sh.p.k. 194,700,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Studim projektim By Pass Elbasan” 81,838,647 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 81,460,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Qendra e monitorimit të trafikut (200km) Faza e Parë 24,379,798 Njoftuar Fituesi CONSULTING & MANAGEMENT ALBANIA & ARCHISPACE & I RI 23,161,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 5 “Mirëmbajtje me performancë e segmentit rrugor Ura e Matit - Kthesa e Lapidarit” 12,732,013 Lidhur Kontrata UDHA sh.p.k 12,687,623.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 3 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj” Lidhur Kontrata FLORIDA SHPK
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj” 41,459,368 Njoftuar Fituesi FLORIDA SHPK 41,096,516.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 Loti 7 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor K/Podgorie - K/Liqena” Lidhur Kontrata
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndërtim i Godinës së Qendrës së monitorimit të trafikut” 205,543,896 Lidhur Kontrata LLAZO SHPK 172,200,101.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizim punimesh Ndertimi Godines se Qendres se monitorimit te trafikut” 2,366,006 Lidhur Kontrata "DRICONS" 2,186,590.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Shkallën e Tujanit” 7,237,590 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO SHPK 7,237,590.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Zgjerimi i rrugës Elbasan- Qafë Thanë, (Faza 1)” 2,499,999,989 Lidhur Kontrata ALB-BUILDING SHPK 2,183,763,746.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh Zgjerim i rrugës Elbasan -Qafë - Thanë (Faza e I) 19,896,086 Lidhur Kontrata INVICTUS & M.A.G PARTNERS &ANGERBA 18,450,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Minikontrata 1 “Eliminimi i Pikave të Zeza (Black Spots) në rrjetin Rrugor Kombëtar” Lidhur Kontrata
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Shkallën e Tujanit” 1,124,815,834 Lidhur Kontrata Ante-Group & FERRO BETON -CONSTRUCTION CO & BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LTD 1,112,810,700.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpateve në Plani i Bardhë 1,170,234,457 Lidhur Kontrata SELAMI SHPK & COMPANY RIVIERA 2008 & GARDEN LINE 1,146,500,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion punimesh Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Plani i Bardhë” 8,888,210 Lidhur Kontrata GR ALBANIA 8,204,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar <b> Shtese Kontrate</b> -Rindërtim Ura e Tapizës, (shtesë punimesh) 25,392,308 Lidhur Kontrata G.P.G Company & NG STRUCTURES 25,392,308.00

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data