Open Procurement Albania

Loti 1: “Fizioterapi ,logopedia dhe dhoma sansoriale ”

Institucioni Prokurues Qendra Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuar Tiranë
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Loti 1: “Fizioterapi ,logopedia dhe dhoma sansoriale ”
Nr. Reference REF-78044-08-22-2023
Vlera / Fondi Limit 4 357 290,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 23-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 07-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1.RO-AL
2. ERZENI shpk
3.D-2020&Co shpk
4. BOLT shpk
5. STARE TRADE ALBENIA
6. ILIR KASO
7. MELIUS shpk
8. EURO MED
9. AL MEDICAL
Operator Ekonomik Kontraktues
 • RO-AL SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 267 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 31.12.2023
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa 1. ILIR KASO, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur kontrata te ngjashme

  2. MELIUS shpk, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte te paperfunduar.

  3. EURO MED, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte te paperfunduar.

  4. AL MEDICAL, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte te paperfunduar.
  Arsyeja e Anulimit Komisioni i Prokurimit Publik vendosi Anullimin lotit 1 Fizioterapi,Logopedi, dhome sensoriale
  Shenime Më datë 29.08.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa nga operatori ekonomik ALMedical dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumentave të tenderit.

  Më datë 02.10.2023, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “Almedical” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të anulojë procedurën e mësipërme të prokurimit dhe me rishpalljen e procedurës së prokurimit, të modifikojë dokumentet e tenderit në përputhje me konstatimet e Komisionit të Prokurimit Publik.
  3. Të marrë masën administrative gjobë në masën 50,000 ( pesëdhjetë mijë) lekë për Znj. Arlinda Bilali, Titullar i Autoritetit Kontraktor
  4. Kjo gjobë përbën titull ekzekutiv.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RO-AL SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RO-AL SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RO-AL SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RO-AL SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 86 datë 16 Tetor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi ALMedical
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data