Open Procurement Albania

Blerje Kabell me vetmbajtje ABC (TU ) me aksesore

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster
Autoritet Prokurues Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster
Objekti i Tenderit Blerje Kabell me vetmbajtje ABC (TU ) me aksesore
Nr. Reference REF-80003-09-14-2023
Vlera / Fondi Limit 149 987 700,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 16-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.BOE ROSI sh.p.k & TEA-D sh.p.k
2. CLOVER sh.p.k
3. Aci Engineering sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • aci engineering
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 138 859 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 166630800
  Data e lidhjes se kontrates 22-11-2023
  Kohezgjatja e kontrates 90 (nentedhjete) dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE ROSI sh.p.k dhe TEAD sh.p.k per arsye:
  -Nuk eshte plotesuar shtojca 1 sipas formatit tip te DST
  -Pasqyrat financiare te vitit 2021 per subjektin Rosi Sh.p.k nuk jane te konfirmuara me vule prane administrates tatimore.
  -Raporti i Audituesit te pavarur per subjektin TEA D sh.p.k per vitin 2021 nuk eshte i konfirmuar nga administrata tatimore.
  -Rosi sh.p.k nuk e permbush vleren e kerkuar sipas perqindjes se pjesemarrjes.
  -Nuk ka paraqitur certifikate ISO 17025 te laboratorit te prodhuesit.
  -Me ane te shkreses paraqitur prane protokollit te Rajonit Gjirokaster me nr.663 Prot, date 31.10.2023, TEA D sh.p.k eshte terhequr nga procedura e prokurimit

  2. CLOVER sh.p.k, per arsye:
  -Ka paraqitur oferten ekonomike me gabime aritmetike
  -Nuk permbushte kriteret e vendosura ne Dokumentat e tenderit, pasi pasqyrat financiare 2021,2022 nuk jane njesuar me origjinalin.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 96 datë 30 Nëntor 2023

  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Specifikime teknike 1
  Specifikime teknike 2
  Specifikime teknike 3

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data