Open Procurement Albania

FV 2 (dy) çelësa 3 polar 24 5kV me gaz SF6 në HEC Fierzë, 1(një) çelës 3 polar 245 kV me gaz SF6 për bllokun e AG2 HEC Vau Dejës, sistem monitorimi të parametrave për 8 çelësa në të dy HEC-et, dhe zëvendësim i 4 paneleve ndërmjetëse KKL në HEC Fierzë

Institucioni Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Autoritet Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Objekti i Tenderit FV 2 (dy) çelësa 3 polar 24 5kV me gaz SF6 në HEC Fierzë, 1(një) çelës 3 polar 245 kV me gaz SF6 për bllokun e AG2 HEC Vau Dejës, sistem monitorimi të parametrave për 8 çelësa në të dy HEC-et, dhe zëvendësim i 4 paneleve ndërmjetëse KKL në HEC Fierzë
Nr. Reference REF-80473-09-18-2023
Vlera / Fondi Limit 237 900 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 20-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. NOVAMAT sh.p.k
2. “LA-OR” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LA - OR
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 228 333 960,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 274000752
  Data e lidhjes se kontrates 23-11-2023
  Kohezgjatja e kontrates 15 (Pesëmbëdhjetë) muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. NOVAMAT sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.2 pasi nuk disponon drejtues teknik ne licensen e shoqerise inxhinier mekanik.
  -Nuk ploteson kriterin per kualifikim 2.3.3, pasi ne formularin e vete deklarimit sipas shtojces 8 nuk ka deklaruar punonjes te certifikikuar
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.7 pasi nuk ka paraqitur dokumentacion justifikues per plotesimin e ketij kriteri.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 98 datë 4 Dhjetor 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  Terma Reference dhe Specifikime Teknike

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data