Open Procurement Albania

“Blerje Tonera, Bojra Printeri”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Autoritet Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Objekti i Tenderit “Blerje Tonera, Bojra Printeri”
Nr. Reference REF-47813-10-28-2022
Vlera / Fondi Limit 14 717 900,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 16-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1.“Infosoft Office” Sh.p.k
2.“Erisoni Company” Sh.p.k
3.“Marketing & Distribution” Sh.p.k
4.“ADD Print”
5.“IT Gjergji Kompjuter” Sh.p.k
6.“Ervin Luzi” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MARKETING & DISTRIBUTION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 212 900,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-04-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6255480
  Data e lidhjes se kontrates 18-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates Afati i ofrimit të shërbimit do të jetë për 6 (gjashtë) muaj kalendarike nga hyrja në fuqi e kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka patur ankesa nga operatoret “Marketing & Distribution” Sh.p.k dhe “Erisoni Company” Sh.p.k. Në përfundim të shqyrtimit të ankesave, Komisioni i Prokurimit Publik me Vendimin Nr.183/2023, datë 09.03.2023, ka vendosur:
  1. Të pranohet ankesa e operatorit ekonomik “Marketing & Distribution” Sh.p.k Nipt J72124001N, për procedurën e mësipërme.
  2. Të pranohet ankesa e operatorit ekonomik “Erisoni Company” Sh.p.k Nipt K92006501A, për procedurën e mësipërme.
  3. Autoriteti kontraktor të kryejë rivlerësim të procedurëssë prokurimit Brenda 5 ditëve, të vërë në dijeni Komisionin e Prokurimit Publik për zbatimin e këtij vendimi duke dokumentuar veprimet e kryera.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“Infosoft Office” Sh.p.k , per arsye:
  - nuk përmbush plotësisht kriteret kualifikuese të kapaciteteve teknike për kualifikim dhe konkretisht: shtojcën 8 “Formulari Përmbledhës i Vetëdeklarimit” dhe pikën 2.3.4 të shtojces 7.

  2.“Erisoni Company” Sh.p.k , per arsye:
  - nuk përmbush plotësisht kriteret kualifikuese të kapaciteteve teknike për kualifikim dhe konkretisht: shtojcën 8 “Formulari Përmbledhës i Vetëdeklarimit” .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini i Lidhjes se Kontrates: Buletini Nr. 39 datë 2 Maj 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  vendime_kpp
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data