Open Procurement Albania

Blerje dhe instalim soba me pellet

Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje dhe instalim soba me pellet
Nr. Reference REF-61737-03-08-2023
Vlera / Fondi Limit 8 333 270,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-03-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 20-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. CLIMACASA sh.p.k
2. O.B.KONSTRUKSION sh.p.k
3. Al- Tek sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • CLIMACASA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 156 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-04-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 9787200
  Data e lidhjes se kontrates 14-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates 30 (tridhjetë) ditë nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. O.B.KONSTRUKSION sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 1, a), pasi nuk eshte I plote Formulari Permbledhes i Vetdeklarimit
  -Nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, Kapaciteti Teknik, pika 5.1.1, pasi nuk perputhen kontratat e ngjashme me objektin e prokurimit.
  -Nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 4, pasi nuk ka paraqitur dokumentacion provues per punonjesit e kerkuar.
  -Nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 5.1.4, pasi nuk ka paraqitur Autorizim Prodhuesi.
  -Nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 5.1.3, pasi nuk ka paraqitur Katalog per mallrat objekt prokurimi.

  2. Al Tek sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 1, a), pasi Formulari Permbledhes i Vetdeklarimit nuk eshte i plote.
  -Nuk ploteson piken Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 2.1.1, a), pasi Liçensa e paraqitur nuk i perfshin kategorite e kerkuara sipas DST se.
  -Nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 4, pasi nuk ka paraqitur dokumentacion provues per punonjesit e kerkuar.
  -Nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, Kapaciteti Teknik pika 5.1.1, pasi kontratat e ngjashme te paraqitura nuk perputhen me objektin e prokurimit.
  -Nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 5.1.3, pasi dokumentacioni i paraqitur (katalogu) eshte i paperkthyer.
  -Nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 5.1.4, pasi nuk ka paraqitur Autorizim Prodhuesi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CLIMACASA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CLIMACASA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CLIMACASA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CLIMACASA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 39 datë 2 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data