Open Procurement Albania

Biznes-Plani për periudhën 5 vjeçare 2022-2027 me vit bazë 2022 të UKT sha

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Biznes-Plani për periudhën 5 vjeçare 2022-2027 me vit bazë 2022 të UKT sha
Nr. Reference REF-55765-01-10-2023
Vlera / Fondi Limit 6 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 11-01-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-01-2023
Data e mbajtjes se tenderit 23-01-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. BOE “Adriatica RC” sh.p.k dhe “ Studio Arch 4” sh.p.k
2. BOE “Deloitte Albania” sh.p.k dhe “Abkons” sh.p.k
3. "Valu ADD Management Services" sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Valu ADD Management Services sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 926 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 7111200
  Data e lidhjes se kontrates 23-03-2023
  Kohezgjatja e kontrates 120 ditë kalendarike nga data e lidhjes së kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Gjate fazes se pare jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE Adriatica RC sh.p.k dhe Studio Arch 4 sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacionin bazuar ne baze te nenit 26, pika 1, te VKM nr.285, date 19.05.2021 ( I ndryshuar) dhe nuk ka dorezuar dokumentet provuese te parashikuara ne shkronjat a, b, d, dh, e, h, i, j te pikes 2 te ketij neni, si dhe dokumentet e tjera shoqeruese te ofertes

  2. BOE Deloitte Albania sh.p.k dhe Abkons sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacionin bazuar ne baze te nenit 26, pika 1, te VKM nr.285, date 19.05.2021 ( I ndryshuar) dhe nuk ka dorezuar dokumentet provuese te parashikuara ne shkronjat a, b, d, dh, e, h, i, j te pikes 2 te ketij neni, si dhe dokumentet e tjera shoqeruese te ofertes
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Ne fazen e dyte ka mare pjese dhe eshte shpallur fitues "Valu ADD Management Services" sh.p.k, me vlere 5 926 000 leke
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 30 datë 3 Prill 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data