Open Procurement Albania

Blerje për Veshje Pune

Institucioni Prokurues ECO-ELB sh.a
Autoritet Prokurues ECO-ELB sh.a
Objekti i Tenderit Blerje për Veshje Pune
Nr. Reference REF-68100-05-03-2023
Vlera / Fondi Limit 4 000 100,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit 04-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 15-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga nënshkrimi i kontratës brenda 10 (dhjetë) ditë pune
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankese nga operatori ekonomik MALBERTEX shpk me objekt modifikimin e dokumentave te tenderit.
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1: d) Kur Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin sipas parashikimeve në këtë ligj.
  Shenime Komisioni i prokurimit publik me vendimin nr 520/2023 dhe nr 1003/11 datë 26.06.2023 ka vendosur: anullimin e proçedurës së prokurimit me nr REF-68100-05-03-2023 me objekt “Blerje për veshje pune” me fond limit 4,000,100 lekë pa TVSH, parashikuar për tu zhvilluar në datën 15.05.2023 nga autoriteti kontraktor, Shoqëria “ECO -ELB” SHA.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Njoftimi për ndryshimin e dokumentave të tenderit
  Formular Ankese MALBERTEX shpk

  Blerje për veshje pune

  Institucioni Prokurues ECO-ELB sh.a
  Autoritet Prokurues ECO-ELB sh.a
  Objekti i Tenderit Blerje për veshje pune
  Nr. Reference REF-61945-03-09-2023
  Vlera / Fondi Limit 4 000 100,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 10-03-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-03-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 20-03-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues 3
  Operatore Konkurues 1.Bledi Loci
  2.GENTIAN SADIKU
  3.MALBERTEX
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • GENTIAN SADIKU
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 620 220,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga nënshkrimi i kontratës brenda 10 (dhjetë) ditë pune
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankese nga operatori ekonomik “Malbertex” SHPK, me objekt shfuqizimin e vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave mbi skualifikimin e ofertes te paraqitur prej tij.Kjo ankese eshte publikuar ne regjistrin e ankesave date 07.04.2023.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.Bledi Loci , per arsye:
  - Nuk ka paraqitur mostrat pranë zyrave të “Eco – Elb” sh.a në momemtin e hapjes së ofertave.
  - Nuk ka paraqitur dokumentaconin e kërkuar elektronikisht .

  2.MALBERTEX , per arsye:
  - OE nuk ka paraqitur autorizim të vlefshëm nga prodhuesi/distributor (Safety Albania), autorizim pa vulë të njomë, autorizim nga BLN (Prodhuesi) nuk përmban të dhëna të plota mbi prodhuesin si adresa, email, nr tel, nr fax.
  - OE nuk plotëson Kriterin 2,3,4 të DST pasi nuk ka paqitur Çertifikatën e Akreditimit për laboratorin. Sipas fletë analizës së paraqitur nga OE për artikullin Kominoshe Pune, specifikimet teknike të kërkuara nuk përmbushen (pesha specifikedhe tendosja).
  - Dokumenti i paraqitur si skedë teknike nga OE, nuk mund të pranohet nga AK pasi nuk përmban të dhënat bazë që duhet të përmbajë një skedë teknike dhe është e nënshkruar nga OE i cili sipas QKB nuk rezulton të jetë prodhues për veshjet e punës.
  Arsyeja e Anulimit Publikuar ne Buletinin Nr. 41 datë 8 Maj 2023 Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin në përputhje me parashikimet në LPP.
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 41 datë 8 Maj 2023
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formular per Publikim

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data