Open Procurement Albania

Blerje kontenier dhe kosha metalik per mbetjet urbane

Institucioni Prokurues Ndermarja e Pastrimit Fier
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
Objekti i Tenderit Blerje kontenier dhe kosha metalik per mbetjet urbane
Nr. Reference REF-65213-04-06-2023
Vlera / Fondi Limit 16 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-04-2023
Data e mbajtjes se tenderit 25-04-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. “TIMAC” shpk
2. “POWER INDUSTRIES” shpk,
3. “NGRACAN 1934” shpk,
4. “ARTEO 2018” shpk
5. “SPARKLE 32” shpk
6. “TIRES-R” shpk
7. “LUAR Bros” shpk
8. “KOMBI INVEST” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "TIMAC” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 700 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 16440000
  Data e lidhjes se kontrates 06-07-2023
  Kohezgjatja e kontrates Jo më vonë se 30 (tridhjetë) ditë nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 62 datë 17 Korrik 2023

  Më datë 30.05.2023 pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është protokolluar ankesa nga operatori ekonomik “LUAR Bros” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me kundërshtimin e vendimit të Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertave të paraqitura nga operatorët ekonomikë “TIMAC” SHPK, “Power Industries” SHPK, “ARTEO 2018” SHPK, “NGRACAN 1934” SHPK, “SPARKLE 32” SHPK dhe “TIRES-R” SHPK.

  Më datë 29.06.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “LUAR Bros” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshëm të procedurës së prokurimit.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Specifikime Teknike per Kosha Metalik
  Specifikime Teknike per Kontenieret
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi Nr. 1212/2
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data