Open Procurement Albania

Shërbim sigurie i ruajtjes fizike të ndërtesave, aseteve, dhe njerëzve te Drejtorise Rajonale te OSSH sh.a Elbasan & FSHU sh.a Elbasan me roje dhe sisteme alarmi”

Institucioni Prokurues Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan
Autoritet Prokurues Drejtoria Rajonale OSSHE Elbasan
Objekti i Tenderit Shërbim sigurie i ruajtjes fizike të ndërtesave, aseteve, dhe njerëzve te Drejtorise Rajonale te OSSH sh.a Elbasan & FSHU sh.a Elbasan me roje dhe sisteme alarmi”
Nr. Reference REF-77317-08-11-2023
Vlera / Fondi Limit 148 353 257,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 04-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “Myrto Security” shpk
2. “Kumria 1” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MYRTO SECURITY
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 147 967 665,00
  Data e shpalljes se fituesit 18-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 177561198
  Data e lidhjes se kontrates 29-09-2023
  Kohezgjatja e kontrates 36 (tridhjete e gjashte) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. Kumria 1 shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur sigurimin e ofertes ne kundershtim me piken 1a te Kritereve te Vecanta per kualifikim.
  -Nuk ka paraqitur vertetim per xhiron vjetore ne kundershtim me piken 3 3.1,a te Kritereve te Vecanta per Kualifikim.
  -Kontrata e ngjashme e paraqitur nuk ploteson 40 perqind te fondit limit, ne kundershtim me piken 4 4.1 te Kritereve te Veçanta per Kualifikim.
  -Ka paraqitur vertetimin nga DVP Elbasan eshte jashte afatit 30 ditor te kerkuar, ne kundershtim me piken 6 ,te Kritereve te Vecanta per Kualifikim.
  -Nuk ka paraqitur autorizim per blerje arme zjarri kategoria 1.3 A leshuar nga Drejtoria e Pergjithshme e Policise.
  -Nuk ka paraqitur kontrate shitblerje arme me nje shoqeri te licensuar per shitblerje armesh shoqeruar me numrin serial per secilen arme.
  -Nuk ka paraqitur faturat tatimore
  -Nuk ploteson kriterin per numrin e automjeteve qe disponon, pasi ne formularin e deklarimit, shtojca 9, deklaron se disponon 5 automjete nga 7 te kerkuara ne kundershtim me piken 9 te Kritereve te Vecanta per Kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 84 datë 9 Tetor 2023
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MYRTO SECURITY viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MYRTO SECURITY viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MYRTO SECURITY viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MYRTO SECURITY viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Shkrese drejtuar Illyrian Gard sha

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data