Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
11 SALILLARI SHPK 32 3,701,986,160 32 3,701,986,160 4,561,178,157

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i Infrastrukturës Publike brenda zonës “TEDA”, Tiranë 487,503,640 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 321,863,886.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i rrugëve Stefanel segmenti (4-6) 37,499,995 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 35,829,773.00
Qeverisja Vendore Mallakastër “Rikonstruksion i rrugëve në fshatrat Dukas, Visokë, Greshicë, Mollaj” 116,565,167 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 107,668,350.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i rruges Stefanel segmenti 2-4 37,499,814 Njoftuar Fituesi SALILLARI SHPK 35,397,999.00
Qeverisja Vendore Dimal «Rikonstruksion i rrugës Unaza e Re në Lagjen “28 Nëntori, Loti I» 83,520,501 Njoftuar Fituesi SALILLARI SHPK 82,666,970.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 6 (Seksioniill B) në zonën zhvimore “Kombinat”” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 605,607,500.00
Qeverisja Vendore Kuçovë “ Ndërtimi i ujësjellësit për fshatrat Lumas, Pëllumbas, Bardhaj, Sheqëz, Vodëz, Krekëz dhe Koritëz Njësia Administrative Lumas gjithashtu dhe ndërtimi i pjesshëm në fshatin Tapi, Njësia Administrative Perondi, Bashkia Kuçovë ” 361,206,231 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 354,143,215.00
Qeverisja Vendore Finiq Ndërtim ujësjellësi rajonal nga burimet e Leshnicës 393,824,007 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 385,447,005.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësitë administrative 4 e 8, zona “5 Maji” Bashkia Tiranë. (Programi i Rindërtimit). “Hartim i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 15A (Seksioni 3) në zonën zhvillimore “5 Maji”
Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 545,660,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Spostim rrjet ujesjellesi dhe kanalizime ne funksion te objektit: ’’Rehabilitimi i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta rrethrrotullimi Shqiponja, Loti 1’’. 238,693,200 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 227,953,868.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion i Rrjeteve shperndares te Ujesjellesit ne Bashkine Ura Vajgurore 82,006,046 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 61,488,839.00
Qeverisja Vendore Dimal Rrjeti jashtëm dhe brendshëm, njësia administrative Cukalat, Bashkia Ura Vajgurore 201,420,870 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 200,412,476.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtese kontrate per objektin: Rikonceptim i parkut te lojrave te femijeve dhe parkim publik 2 kate ne rrugen e Elbasanit 26,434,298 Lidhur Kontrata +Shtesë SALILLARI SHPK 26433839.8
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonceptim i parkut të lojrave të fëmijëve dhe parkim publik 2 kate nën tokë në rrugën e Elbasanit 276,503,894 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 276,191,416.00
Qeverisja Vendore Vorë Zëvendësimi i linjës kryesore të amortizuar të ujësjellësit në fshatin Fushë - Prezë, depo kryesore, Bashkia Vorë 2,551,846 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 2,439,958.00
Qeverisja Vendore Maliq Rivitalizim i fshatit Sovjan dhe Luadishte , përmes përmiresimit të infrastrukturës rrugore - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 83,166,611 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 73,554,160.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i Rrugës Kthesë e Pilurit ( Himarë ) - Vumblo - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 139,137,617 Rishpallje me Lidhje Kontrate SALILLARI SHPK 136,485,450.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate : “Rikualifikimi urban i sheshit “Avni Rustemi” dhe “Pazarit të Ri”, Bashkia, Tiranë. Loti II: “Rikonstruksioni i Markatës Mish - Peshkut në sheshin e Pazarit të Ri” 18,167,047 Lidhur Kontrata +Shtesë SALILLARI SHPK 18167046.6666667
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: “Rikualifikimi i Pazarit të Ri ( Markata Mish- Peshkut, restaurimi i 4 objekteve dhe rikonstruksion i fasadave përreth sheshit Avni Rustemi dhe pajiset) 33,193,699 Lidhur Kontrata +Shtesë SALILLARI SHPK 33193699.1666667
Qeverisja Vendore Vorë Ndërtimi I Urës dhe Vendosja e Ndricimit, Fushë Prezë 13,301,711 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 13,004,880.00
Qeverisja Vendore Dimal Sistemim i rrugës së tregjeve (loti 1) 59,116,230 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 54,089,113.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi i Pazarit të Ri (Markata e Mish-Peshkut, Restaurim i 4 objekteve dhe Rikonstruksion i fasadave përreth Sheshit Avni Rustemi dhe pajisjet) - Financuar nga Fondi I Zhvillimit te Rajoneve 166,894,676 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 166,072,876.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion Rrjet Ujësjellësi, Rruga Siri Kodra, Tirane 11,674,400 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 11,433,403.00
Qeverisja Vendore Divjakë Shtese Kontrate: Ndertimi i Qendres Shendetesore Divjake 5,144,460 Lidhur Kontrata +Shtesë SALILLARI SHPK 5,144,330.00
Qeverisja Vendore Vorë Sistemim Asfaltim rruge lidhese Urbane Fushe Preze -Ura e Limuthit Berxull. - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 124,370,000 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 124,119,889.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2: Rikonstruksioni i Markatës Mish – Peshkut në sheshin e Pazarit të Ri - Fondi i Bashkisë Tiranë 99,871,900 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 90,865,041.00
Qeverisja Vendore Fier Loti 2: Rehabilitim i Rrjetit Ujitës me kanalin Vjosë Levan Fier, Rehabilitim i Kanalit Sekondar, Dega e Dermenasit - Fondi i Bashkisë Fier 107,221,000 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 107,003,378.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Rehabilitimi i kanaleve Ujitës Sekondarë: Peqin – Kavajë, ne territorin e Bashkisë Rrogozhinë 52,797,100 Rishpallje me Lidhje Kontrate SALILLARI SHPK 47,514,879.00
Qeverisja Vendore Divjakë Sistemim dhe asfaltim i rrugës Mertish – 3 Urat - Financuar nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve 337,392,000 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 317,142,614.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksion dhe hapje kanali i ujrave të zeza lagjja Nr. 2, bll. 1 Maji, Kuçovë 20,590,600 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 15,773,730.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data