Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 Vellezerit Hysa 32 1,566,753,190 32 1,566,753,190 1,509,377,480

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i urës mbi lumin e Zhullimes, Baldushk 29,084,791 Njoftuar Fituesi Vellezerit Hysa 25,590,165.00
Qeverisja Vendore Cërrik Sistemim, asfaltim i rruges Kamunah 28,333,333 Njoftuar Fituesi Vellezerit Hysa 28,183,787.00
Qeverisja Vendore Shijak Rehabilitimi i sistemit ujitës, njësia administrative Gjepalaj 12,151,101 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 11,543,244.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rikonstruksion i rruges Qyrkan 21,820,707 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 21,743,728.00
Qeverisja Vendore Kavajë Ndertim Parku Rekreativ, FAZA II-te 24,995,616 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 24,715,421.00
Qeverisja Vendore Kavajë Ndërtimi i Parkut Rekreativ, Lagjia nr. 2, tek Ish-Ushtria , Faza I-rë 57,800,015 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 57,294,183.00
Qeverisja Vendore Cërrik Mirëmbajtje e rrugës Xibrake - Xherije 1,399,999 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 1,346,640.00
Qeverisja Vendore Librazhd Investim me objektRikostruksion i pusetes shkarkuese te rezervuarit Vehcan,Njesia Administrative Hotolisht 130,967 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 55,000
Qeverisja Vendore Vorë Shtesë kontrate: "Rikonstruksion dhe Asfaltim I rrugës Sul-Haxhi” 2,704,622 Lidhur Kontrata +Shtesë Vellezerit Hysa 2,704,622.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Gurakuq,Njesia Administrative Orenje 790,506 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 320,000
Qeverisja Vendore Librazhd Rikostruksioni i shkolles 9-vjecare Zdrajsh,Njesia Administrative Orenje 798,070 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 320,000
Qeverisja Vendore Belsh Ndërtim, sistemim, asfaltim i rrugëve të brendshme, Bashkia Belsh 110,439,362 Rishpallje me Lidhje Kontrate Vellezerit Hysa 92,500,214.00
Qeverisja Vendore Belsh Ndërtimi i Pedonaleve dhe Korsive të Biçikletave-Liqeni Belsh - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 46,098,031 Rishpallje me Lidhje Kontrate Vellezerit Hysa 45,919,904.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksion i rrugës KLA&XHU - Shëtitore Qendër Golem - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 64,940,132 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 64,165,447.00
Qeverisja Vendore Kavajë Unaza Lindore e Kavajës (Faza I) - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 137,170,987 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 127,988,937.00
Qeverisja Vendore Cërrik Sistemim, asfaltim e rikonstruksion rrugësh, faza II 8,174,461 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 8,142,177.00
Qeverisja Vendore Cërrik Blerje materiale inerte për shtrim rruge arash në Bashkinë Cërrik. 4,160,700 Rishpallje me Lidhje Kontrate Vellezerit Hysa 3,590,000.00
Qeverisja Vendore Cërrik Ndërtim i KUZ dhe KUB Cërrik 20,842,043 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 20,699,700.00
Qeverisja Vendore Librazhd Ndërtim rruga Orenje-Librazhd, loti 2 109,427,240 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 108,393,937.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rikonstruksion rrugësh në Bashkinë Cërrik 6,523,364 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 6,416,446.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Pastrimi i kanaleve kulluese, në territorin e Bashkisë Rrogozhinë 8,333,333 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 7,957,772.00
Qeverisja Vendore Cërrik Shërbimi i transportit të konteniereve për Bashkinë Cerrik 2,350,000 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 2,329,880.00
Qeverisja Vendore Belsh Shtesë Kontrate: "Projekti i Ansamblit RILINDJA Belsh" 29,146,660 Lidhur Kontrata +Shtesë Vellezerit Hysa 29,146,660.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rikualifikim i qendres se Qytetit Cerrik, Loti 1 - Financim 2 vjecar nga Buxheti i Shtetit 117,507,000 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 116,612,570.00
Qeverisja Vendore Vorë Rikonstruksion dhe Asfaltim i rruges Sul-Haxhi - Finacuar nga Te ardhurat e bashkise Vore sipas Buxhetit 2016-2018 27,461,100 Rishpallje me Lidhje Kontrate Vellezerit Hysa 27,104,466.00
Qeverisja Vendore Elbasan Sistemim-Asfaltim Rruga Broshkë dhe Ura mbi lumin Shkumbin - Financuar nga Buxheti i Shtetit 103,262,000 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 95,408,928.00
Qeverisja Vendore Belsh Sistemim asfaltim rruga Belsh – Qafe Shkalle - Financuar nag Fondi i Bahskise Belsh 57,999,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi Vellezerit Hysa 50,403,215.00
Qeverisja Vendore Cërrik Blerje Makine per Administraten 2,080,000 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 2,060,000.00
Qeverisja Vendore Dibër Produkte ushqimore per nevojat e Bashkise Diber 4,445,050 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 4,433,810.00
Qeverisja Vendore Belsh Projekti i Ansamblit RILINDJA Belsh.
Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.
150,668,000 Lidhur Kontrata Vellezerit Hysa 149,964,467.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data