Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Kurbin 153 357 8,136,355,572 285 7,559,286,453 7,352,362,402

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kurbin Asfaltim i rrugës Shkorreti – Lekaj, lagjia Nr.5 Lac 38,667,364 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Asfaltim i rrugës Likaj – Demokracia, Lac 11,447,856 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje materiale kancelari dhe bojra për Bashkinë Kurbin 3,639,935 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 3,297,111.00
Qeverisja Vendore Kurbin Shërbimeve dhe mirëmbajtje të mjeteve të vogla të Bashkisë Kurbin 2,916,200 Lidhur Kontrata SERDADO 2,841,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje materiale për Dekor, Bashkia Kurbin 3,031,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje materiale elektrike për ndriçimin e qytetit, Bashkia Kurbin 2,496,698 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Lyerje dhe meremetime të Shkollave (dhe mirëmbajtje elektrike dhe hidraulike), Bashkia Kurbin 7,639,413 Rishpallje me Njoftim Fituesi ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK 7,493,518.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje materiale pastrimi dhe detergjente, Bashkia Kurbin 2,077,800 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje kompjutera, printera dhe fotokopje, Bashkia Kurbin 2,082,238 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje pajisje mobileri, Shkolla Milot dhe shkolla “At Shtjefen Kurti” Gorre, Bashkia Kurbin 5,513,584 Lidhur Kontrata M. LEZHA SHPK 4,151,200.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.5 dhe pallati nr.6 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 320,883,630 Lidhur Kontrata “ARB & TRANS-2010” sh.p.k & "EVEREST" sh.p.k 317,879,580.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.5 dhe pallati nr.6 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 3,025,130 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 2,750,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje Kontenierësh, Bashkia Kurbin 1,666,650 Rishpallje me Lidhje Kontrate ARTEO 2018 1,648,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Shërbime, riparime, ndërrime dhe pjesë këmbimi për mjetet e rënda të Agjencisë së Kullimit dhe Vaditjes, Bashkia Kurbin 2,742,500 Lidhur Kontrata SERDADO 2,741,700.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi dhe rikonstruksioni i 5 (pesë) qendrave shëndetësore në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 2,472,881 Lidhur Kontrata “G & L CONSTRUCTION” SH.P.K & “DRICONS” SH.P.K 2,300,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 dhe pallati nr.2 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 3,084,052 Lidhur Kontrata MCE 2,465,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.3 dhe pallati nr.4 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 3,094,149 Lidhur Kontrata “NET-GROUP” SHPK & “HYDRO-ENG CONSULTING” SHPK 2,900,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 3 (tre) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 Laç (Poligoni), pallati nr.2 dhe nr.3 Mamurras, Bashkia Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 3,519,041 Lidhur Kontrata “CIVIL CONS” SHPK, & “KKG PROJECT” SHPK 3,400,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje Karburanti (Gazoil) për mjetet e Bashkisë Kurbin, për mjetet e Agjencisë së Infrastrukturës Rrugore dhe Shërbimeve Mbështetëse, për mjetet e Sektorit të MZSH dhe për mjetet e Agjencisë së Kullimit dhe Vaditjes, Bashkia Kurbin 13,091,667 Lidhur Kontrata Linda 80 SHPK 12,251,732.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 dhe pallati nr.2 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 327,568,006 Lidhur Kontrata “KUPA“ Shpk & “EVEREST" Shpk 326,668,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.3 dhe pallati nr.4 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 328,710,242 Lidhur Kontrata “KUPA” SHPK & “PE - VLA - KU” SHPK & “UDHA” SHPK 327,910,424.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi dhe rikonstruksioni i 5 (pesë) qendrave shëndetësore në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 258,669,600 Lidhur Kontrata “SHENDELLI” SHPK &“TOTILA” SHPK & “NET-GROUP” SHPK 258,000,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Asfaltim, rehabilitim i rrugës Ferrtrash Fushe-Mamurras, Bashkia Kurbin 14,975,986 Lidhur Kontrata COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 11,823,043.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje mobileri për godinën e Bashkisë Kurbin 16,541,373 Lidhur Kontrata Muça SHPK 11,581,900.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi në truallin ekzistues të 3 (tre) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 Laç (Poligoni), pallati nr.2 dhe nr.3 Mamurras, Bashkia Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 379,207,080 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 377,728,420.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rikonstruksion i rrugës, Lagje Nr.2 Laç, Bashkia Kurbin 16,964,112 Lidhur Kontrata S.M.O.UNION SHPK 13,204,200.00
Qeverisja Vendore Kurbin Sistemim, asfaltim rruga e fushës, Gjorem (Loti I), (km00+000 – km01+000), Bashkia Kurbin 14,666,667 Lidhur Kontrata BEQIRI SHPK 11,336,240.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rehabilitim i rrugës Miloti, Mal Milot, Bashkia Kurbin 12,440,886 Lidhur Kontrata STERKAJ SHPK 8,334,090.00
Qeverisja Vendore Kurbin Shembja e detyruar e 6 ndërtesave pronë private/kolektive dhe kopshtit Nr.2 Mamurras, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, në kuadër të procesit të rindërtimit 25,161,019 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 24,200,179.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rikonstruksioni i 3 (tre) objekteve arsimore në Bashkinë Kurbin (Gjimnazi At’Shtjefen Kurti, Kopshti Nr.3 Laç, Shkolla 9-vjecare Nike Tom Prela), në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 3,146,753 Lidhur Kontrata INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 3,090,520.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data