Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Krujë 217 831 5,617,860,755 604 4,672,945,062 3,873,695,009

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës së Varrezave Nikël, Nj.A.Nikël, Krujë 13,169,720 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugëve Lagja “Kodër”, Bilaj, Nj.A.Bubq, Krujë 15,767,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës lidhëse Derven-Luz, Nj.A.Thumanë, Krujë 14,896,409 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës “Larushk-Ura e Gjoles” (Faza 1), Nj.A.Fushë Krujë 11,077,147 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugëve “Cacëve”, “Xhafëve” dhe “Stafukëve Fushë”, fshati Larushk, Nj.A.Fushë Krujë 8,808,607 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Zgjerim i varrezave të qytetit Fushë Krujë 2,526,532 Njoftuar Fituesi K.TURJA SHPK 2,521,534.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje Dru Zjarri dhe Pelet per ngrohje 1,832,500 Njoftuar Fituesi 4 S 1,785,000.00
Qeverisja Vendore Krujë Rrethim i varrezave të fshatit Qerekë, Nj.A.Nikël, Krujë 1,487,274 Lidhur Kontrata CARA SHPK 1,241,738.00
Qeverisja Vendore Krujë Ndërtim KUZ Lagja Hasanaj, pranë Mbikalimit Hekurudhor Fushë Krujë 1,813,153 Lidhur Kontrata UDHA sh.p.k 1,791,677.00
Qeverisja Vendore Krujë Punime sinjalistike në territorin e Bashkisë Krujë 2,704,444 Lidhur Kontrata Rruge Sinjalistike Mirembajtje & Hidro Company 2,040,120.00
Qeverisja Vendore Krujë Shtrim Me Beton I Rrugës Së Gocëve, Krujë 1,484,496 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sherbim Mirembajtje vendepozitimi mbetjesh te ngurta urbane Bashkia Kruje 3,011,580 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Blerje mobilje per Njesite Administrative te Bashkise Kruje 4,166,580 Njoftuar Fituesi KLAME SHPK 3,759,570.00
Qeverisja Vendore Krujë Sherbim Mirembajtje vendepozitimi mbetjesh te ngurta urbane Bashkia Kruje 3,011,580 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës lidhëse të Aeroportit me rrugën e shkollës, Rinas, Nj.A.Nikël, Krujë 6,215,209 Lidhur Kontrata ”Ndertuesi 2000” shpk 4,842,360.00
Qeverisja Vendore Krujë Shtrim Me Beton I Rrugës Së Gocëve, Krujë 1,484,496 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Blerje Dru Zjarri dhe Pelet per ngrohje 1,832,500 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr 1:Studim Projektim per objektin,’’Ndërtim Qendre Rekreative dhe Rikualifikim Urban i Parkut të Rezervuarit Thumanë, Krujë 4,017,616 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr 2: Studim Projektim per objektin,“ Sistemim-asfaltim i rrugës Borizanë-Superstrada Fushë Krujë Milot, Nj.A.Thumanë, Krujë 2,649,050 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sherbim Mirembajtje vendepozitimi mbetjesh te ngurta urbane Bashkia Kruje 3,011,580 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës së "Hakëve" dhe "Ura e Telit", Fshati Zezë, NJ.A.Nikël, Krujë 14,142,517 Lidhur Kontrata Rroku GUEST SHPK 10,999,858.00
Qeverisja Vendore Krujë Zgjerim i varrezave të qytetit Fushë Krujë 2,526,532 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Blerje Dru Zjarri dhe Pelet per ngrohje per Bashkine Kruje’ 1,830,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë ‘’Blerje goma per automjetet e Bashkise Kruje ” 1,610,023 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 1,500,000.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje kontenjere per Bashkine Kruje 1,832,772 Lidhur Kontrata ALI VESELI 1,825,600.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës “Mezine”, Nj.A.Thumanë, Krujë 20,711,057 Lidhur Kontrata COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 13,556,589.00
Qeverisja Vendore Krujë Rrethim i varrezave të fshatit Qerekë, Nj.A.Nikël, Krujë 1,487,274 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë “Zgjerim i varrezave të qytetit Fushë Krujë” 2,526,532 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Kolaudim i punimeve per objektin: Sistemim-asfaltim i rrugës së “Delive”, Nj.A.Nikël, Krujë Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Kolaudim te punimeve per objektin :“ Sistemim-asfaltim i rrugës së “Delive”, Nj.A.Nikël, Krujë Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data