Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë 1290 5,859 116,433,878,315 4,764 72,438,885,183 85,104,674,661

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikim i bllokut "Lord Bajron-Riza Cuka-Pandi Dardha-Dritan Hoxha 206,305,928 Njoftuar Fituesi 4 A -M SHPK 138,052,040.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikualifikim urban i bllokut që kufizohet bulevardi Bajram Curri-bulevardi Petro N. Luarasi- Rruga Taulantia- Rruga Ali Demi, Faza II-të” 1,925,837 Njoftuar Fituesi TOWER SHPK & INVICTUS SHPK 1,689,331.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Rruga Rexhep Bastari” 16,249,919 Njoftuar Fituesi K.TURJA SHPK 12,148,978.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikualifikimi i bllokut, që kufizohet nga “Teodor Keko”, “Tom Plezha”, “Mikel Maruli” dhe “Loni Ligori” 1,923,938 Njoftuar Fituesi “MCE” & ”STATENG” shpk 1,652,511.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sinjalistikë vertikale (Semaforë) 30,869,717 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i rrugëve të Bllokut që kufizohet nga rrugët “Fabrika e Qelqit”, “Konferenca e Pezës”, “Besim Alla”, dhe “Jorgo Panajot”, Faza II 161,332,353 Njoftuar Fituesi ALB SHPRESA - MELA. 122,776,926.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rruga e Malësorëve 69,549,527 Njoftuar Fituesi B93 II 46,562,355.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i urës ne lagjen Fezaj, fshati Zall Bastar”. 1,130,660 Njoftuar Fituesi INSTITUTI DEKLIADA - ALB 1,032,032.00
Qeverisja Vendore Tiranë Studimi dhe Projektimi i elementëve të sigurisë rrugore për rrjetin ekzistues të korsive të biçikletave,përmirësimi,shtimin dhe kompletimin e tyre”. 11,752,000 Njoftuar Fituesi SEED CONSULTING & ATELIER 4 11,500,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sistemi elektronik për të ruajtur, menaxhuar dhe ndjekur në formë elektronike informacionin e bazuar në dokumenta zyrtarë( letër) 29,166,665 Njoftuar Fituesi BNT ELECTRONIC'S 28,780,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje bojë për sinjalistikë rrugore 24,973,400 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Riparim i stolave dhe koshave 8,325,810 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i rrugëve Lagjia e re Shkozë 97,387,288 Njoftuar Fituesi L.T.E CONSTRUCTION 71,446,243.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me karburant per Eco Tirana sha 150,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1: Blerje lëndë djegëse me përmbajtje squfuri jo më shumë se 1% ndaj masës 45,240,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2: Blerje gazoil = 0.1% 17,600,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për 4 objekte të infrastrukturës në qytetin e Tiranës për vitin 2022 4,856,988 Njoftuar Fituesi Tower SHPK 1,505,055.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikualifikim urban i zonës "Kodra e Diellit"- Faza II”. 1,386,332 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 1,180,754.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikonstruksioni i rrugës “Agallarëve”. 1,196,561 Njoftuar Fituesi “SPHAERA”&“ARCHISPACE” shpk 1,016,655.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin:”Rikonstruksioni shkolla 9 – vjeçare ”Avni Rustemi” 1,045,810 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 849,585.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale pastrimi 39,999,986 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale ndihmëse për prodhim dhe shtrim asfalti 20,243,200 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: “Strukture mbajtëse, Dajt, Tiranë” 5,352,747 Njoftuar Fituesi Inerti SHPK 5,329,487.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje palankola për nevoja te shoqerise UKT sha” 2,000,000 Njoftuar Fituesi ‘‘Durrës Shipchandler & Agency‘‘ sh.p.k 1,895,030.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Emergjencës Civile, rikonstruksion rruge me mur mbajtës në zonën e Bërzhitës 3,785,523 Njoftuar Fituesi “SINDER AB” shpk & “DGH-TIRANA” shpk & “REJ” shpk 3,711,477.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i urës ne lagjen Fezaj, fshati Zall Bastar”, 48,766,229 Njoftuar Fituesi Inerti SHPK 45,034,601.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi i bllokut, që kufizohet nga “Teodor Keko”, “Tom Plezha”, “Mikel Maruli” dhe “Loni Ligori" 319,325,895 Njoftuar Fituesi S I R E T A 2F 222,222,222.00
Qeverisja Vendore Tiranë Matje topografike te aseteve te shoqërisë 6,233,333 Lidhur Kontrata LORENCO & CO 4,884,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e mjeteve të transportit 19,124,350 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim mirëmbajtje për pajisjet e kondicionimit 2,603,460 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data