Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë 278 642 42,107,982,022 573 39,383,194,104 33,659,338,746

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksioni i shkolles 9 vjecare “Shyqyri Peza”. 146,521,053 Njoftuar Fituesi “BAJRAMI N.”shpk & “ C O L O M B O”shpk 113,552,329.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim Objekt Shërbimi, Sistem Vaditës dhe rrethim tek Piste e Vrapit në Pmlat 35,459,428 Njoftuar Fituesi “ASI-2A CO” sh.p.k & “2Z KONSTRUKSION” sh.p.k 27,001,270.00
Qeverisja Vendore Tiranë Pajisje me Sinjalistike i blloqeve te Parkimit per Rezident 4,096,588 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Tiranë Punime ndertimore dhe infrastrukture ne verrezat publike Sharre dhe Tufine 23,331,399 Njoftuar Fituesi Shpresa-Al SHPK 19,999,151.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rrethimi i pronës “Ish Reparti Ushtarak nr. 5011/45” Surrel 4,401,052 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i shtresave në terrenet sportive 5,208,553 Njoftuar Fituesi RAFIN COMPANY SHPK 4,217,703.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi urban i zonës informale që kufizohet nga rrugët Sabaudin Gabrani - Jonuz Rama, Hamdi Cullhaj - Damian Himarioti - Bari Ishka-Vasfi Samimi - Alush Elmaz Taka 147,489,225 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Emergjencës Civile, Ura e Gurrës dhe muret mbajtëse, fshati Qinam, Njësia Administrative Zall-Herr 2,788,078 Lidhur Kontrata VELLEZERIT KUKA 2,198,256.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Emergjencës Civile me beton arme “Përroi dhe rruga e Parrosës”, fshati Dritas, Njësia Administrative Zall-Herr 2,665,551 Lidhur Kontrata VELLEZERIT KUKA 2,184,651.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kopshtarët e vegjël, sera edukative në taracën e shkollës Kosova 3,756,002 Rishpallje me Lidhje Kontrate KLAJGER KONSTRUKSION SHPK 3,711,040.00
Qeverisja Vendore Tiranë Pyllëzime me Akacie 28,333,333 Njoftuar Fituesi TRADE AND CONSTRUCTION GROUP Shpk 27,894,830.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtje e thellë në terrenet e jashtme sportive 19,722,708 Lidhur Kontrata ULZA 18,935,839.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi Emergjent i Përroit të Gjerozës tek Fresku 69,899,988 Lidhur Kontrata Inerti SHPK 41,830,794.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbrojtje nga Përroi i Zhullimës në Kakunjë, Baldushk 24,626,969 Lidhur Kontrata “Caushi M” shpk & “DGH-TIRANA” shpk 15,702,304.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim ure Përroi i Sulës, Fshati Gërbllesh, NJA Ndroq 1,514,358 Rishpallje me Lidhje Kontrate PROGRES SHKODRA SHPK & S.M.O UNION SHPK 1,323,509.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtje e thellë e hidroizolimit të taracave në objektet arsimore dhe godinat publike 6,912,948 Lidhur Kontrata “RSM Company” 4,958,499.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimin e ambienteve tek kompleksi “Dajti”. 37,458,327 Anuluar Procedura “Pepa Group Group” sh.p.k. &“Active” sh.p.k 33,735,497.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimin e ambienteve tek kompleksi “Fushat sportive Pishinat 28,023,943 Anuluar Procedura “Pepa Group Group” sh.p.k. &“Active” sh.p.k 25,945,192.00
Qeverisja Vendore Tiranë Riparimi Emergjent i Urës mbi lumin Tirana, pranë fshtatit Ferraj 11,362,512 Lidhur Kontrata Shpresa-Al SHPK 7,591,452.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion lulishtesh 49,515,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i rrugës “Arif Hasko” dhe degëzimeve 39,988,240 Lidhur Kontrata STERKAJ SHPK 33,023,017.00
Qeverisja Vendore Tiranë Punime ndertimi per zyra 2,083,333 Lidhur Kontrata ISEC 1,979,166.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i rrugëve “Bedri Karapici”, “Hamdi Pepo” dhe “Bernardin Palja" 139,083,217 Lidhur Kontrata K.M.K & Caushaj M 87,167,220.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sistem ujitës në pjesën veri-lindore në PMLAT 4,166,560 Lidhur Kontrata Gjelbërimi 2000 SHPK 3,916,370.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i Infrastrukturës Publike brenda zonës “TEDA”, Tiranë 487,503,640 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 321,863,886.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i një parcele të re varresh tek varrezat e dëshmorëve 23,450,569 Lidhur Kontrata METEO SHPK 21,503,244.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim çati e re për Konviktin Ekonomik, Bashkia Tiranë 34,891,738 Lidhur Kontrata “I 2 A” shpk & “VALONA KONSTRUKSION” shpk 32,402,654.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i rrugëve të fshatit Gurrë e Vogël 62,192,780 Lidhur Kontrata BEQIRI SHPK 42,472,544.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim i tregut për shitjet me shumicë dhe pakicë të produkteve ushqimore (Tirana Agrikulture)-Faza II 43,046,031 Lidhur Kontrata K A C D E D J A SHPK 33,907,496.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi urban i bllokut kufizuar nga rruga “Mine Peza” – “Fortuzi” – “Zogu I” – “Haxhi Hysen Dalliu” – “Asim Vokshi 237,669,872 Lidhur Kontrata AGRI CONSTRUCTION 171,551,020.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data