Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Peqin 147 448 1,758,624,758 280 1,553,054,741 1,497,355,398

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Peqin Blerje pajisje zyre Njoftuar Fituesi ELECTRON ALBANIA 2008 329,000.00
Qeverisja Vendore Peqin Ndertimi i tregut te produkteve Bujqesore 17,467,693 Njoftuar Fituesi “Lluca” shpk & “Meteo” shpk 16,976,588.00
Qeverisja Vendore Peqin Blerje Dru Zjarri, 2,500,000 Lidhur Kontrata Gjergj Buça 2,491,000.00
Qeverisja Vendore Peqin Rikonstruksion i rruges Metallaj- Varreza Nj Adm Karine, Bashkia Peqin 2,894,010 Anuluar Procedura TOTILA SHPK 2,820,080.00
Qeverisja Vendore Peqin Studime projektime per objekte te ndryshme 2,500,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi 2 ED & Dricons 2,165,769.00
Qeverisja Vendore Peqin Pastrimi, grumbullimi dhe largimi i mbeturinave te qytetit Peqin dhe Njesive Administrative 171,623,124 Lidhur Kontrata Viola Green 157,041,760.00
Qeverisja Vendore Peqin Blerje karburanti diesel për nevojat e Bashkisë Peqin 5,158,459 Lidhur Kontrata Mamaj shpk 4,917,400.00
Qeverisja Vendore Peqin Blerje karburanti diesel per nevojat e Bashkise Peqin 5,158,459 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Peqin Blerje karburanti diesel për nevojat e Bashkisë Peqin 5,158,459 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Peqin Blerje Dru Zjarri, Bashkia Peqin 2,500,000 Lidhur Kontrata Gjergj Buça 2,499,930.00
Qeverisja Vendore Peqin Dhënie me qira të siperfaqes se fondit pyjor “EP Bardhas” me sipërfaqe 5 ha (n/gastra me Nr.pas. 26/1), zona kadastrale 1112, lloji “Pyll” në pronësi të Bashkisë Peqin“ për qëllime Agropylltari. Njoftuar Fituesi “Ervis Karaj” Person fizik 10,000.00
Qeverisja Vendore Peqin Rikonstruksion i rruges Demir Gripshi, Bashkia Peqin 21,748,393 Lidhur Kontrata LLUCA & G.P.G. COMPANY 20,612,490.00
Qeverisja Vendore Peqin Ndertim i pritave lumore dhe perforcimi i kembeve te ures ne shtratin e Lumit Shkumbin 47,213,352 Lidhur Kontrata Lluca shpk & Viante Konstruksion shpk & Bajrami N shpk 46,186,995.00
Qeverisja Vendore Peqin Mbikeqyrje punimesh per objektin "Ndertim i pritave lumore dhe perforcim i kembeve te ures ne shtratin e lumit Shkumbin", Bashkia Peqin Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 950,036
Qeverisja Vendore Peqin “Dhenien me qira të siperfaqes se fondit pyjor me sipërfaqe 32.3 ha (n/gastra 71/1 dhe 72/1), zona kadastrale 2338, vol 1, faqe 49, 50e llojit “Tokë me bimësi pyjore, djerr” në pronësi të Bashkisë Peqin“ për qëllime Agropylltari” Njoftuar Fituesi “TEKNO FIRE” sh.p.k 10000 për ha në vit
Qeverisja Vendore Peqin Shërbim arkivor për përpunimin tekniko-shkencor të dokumentacionit të maturuar të njësive administrative Pajovë dhe Karinë të bashkisë Peqin Njoftuar Fituesi ALBANIAN ARCHIVES 998,889.00
Qeverisja Vendore Peqin Shërbim arkivor për dokumentacionin e bashkisë Peqin Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Peqin Blerje materiale kancelarie 1,394,450 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 797,909.00
Qeverisja Vendore Peqin Blerje tuba beton Njoftuar Fituesi SHKELZEN BAHJA 418,000.00
Qeverisja Vendore Peqin Blerje materialesh per Riparim rruge prane Sallatashit, Bashkia Peqin Njoftuar Fituesi Ergen SHPK 778,990.00
Qeverisja Vendore Peqin Blerje materialesh per Riparim rruge prane Sallatashit Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Peqin Mbikqyrje per objetin"Ndertim i tregut te fruta perimeve", Bashia Peqin Njoftuar Fituesi 2 ED shpk 247,548.00
Qeverisja Vendore Peqin Ndertimi i tregut te frutave perimeve 8,430,044 Lidhur Kontrata “Lluca” shpk & “Meteo” shpk 8,000,370.00
Qeverisja Vendore Peqin Lyerja e vizave te bardha te kalimtareve, vija qendore dhe vendparkimet e makinave Lidhur Kontrata 4 A CONSTRUKSION 292,800
Qeverisja Vendore Peqin Blerje karburant Gazoil 10 ppm 8,000,000 Lidhur Kontrata Ergen SHPK 7,400,000.00
Qeverisja Vendore Peqin Blerje motorr per autoveture dhe aksesor ndihmes tipi 6+1 viti 2003 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Peqin Blerje motorr per autoveture dhe aksesor ndihmes tipi 6+1 viti 2003 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Peqin Blerje materiale kancelarike 1,394,450 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Peqin Blerje karburant Gazoil 10ppm 8,000,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Peqin Blerje laptop, printer dhe aksesore Lidhur Kontrata Seldi Zenelaj 670,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data