Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Rrogozhinë 149 322 3,163,839,876 233 3,076,400,668 2,917,834,307

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Rrogozhinë F.V. NDRICUES RRUGORE Njoftuar Fituesi INA MUÇA 828,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë F.V. TUBA BETONI Njoftuar Fituesi ARTEO 2018 678,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë PROJEKTIM DIGA BASHKIA RROGOZHINE 8,000,000 Njoftuar Fituesi HYDROWATER-ALBANIA 7,318,765.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje dru zjarri dhe pelet, per nevojat e Bashkise Rrogozhine 3,000,000 Lidhur Kontrata ALCANI SHPK 2,512,500.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje eskavator me zinxhire 3,333,333 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje, Karburanti,(Gazoil 10 ppm), per nevojat e Bashkise Rrogozhine. 11,200,000 Lidhur Kontrata "GEGA CENTER GKG" 11,200,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë “Sistemim Asfaltim Rruga Sharrdushk (Pjec)- Kryevidh L = 1400 metra” 13,002,320 Lidhur Kontrata A.L-ASFALT 11,662,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje dru zjarri dhe pelet, per nevojat e Bashkise Rrogozhine 3,000,000 Lidhur Kontrata Gjergj Buça 3,000,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Sherbimi i Pastrimit, Gjelberimit, Mirembajtje Varreza, Dekorit, ne territorin e Bashkise Rrogozhine 305,040,650 Lidhur Kontrata Viola Green SHPK&Bardhi SHPK 304,164,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje Materiale Hidraulike Lidhur Kontrata Bledi Loçi 650,000
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Rere Bituminoze Lidhur Kontrata Genti 001 780,000
Qeverisja Vendore Rrogozhinë BLERJE MATERIALE ELEKTRIKE Lidhur Kontrata 777,770
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje Materiale Hidraulike Lidhur Kontrata 5 XH GROUP 710,000
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje Materiale elektrike Lidhur Kontrata Herjol Xhagolli 735,000
Qeverisja Vendore Rrogozhinë F.V. Kurrize Artificiale per nevoja te Bashkise Rrogozhine Njoftuar Fituesi ASI INVEST
Qeverisja Vendore Rrogozhinë F.V. Kurrize Artificiale per nevoja te Bashkise Rrogozhine Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje matesa uji per Sha. UK, Rrogozhine 9,613,000 Lidhur Kontrata LIGUS SHPK 9,334,460.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje materiale pastrimi dhe detergjente Njoftuar Fituesi 4 S 740,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Siguracione Njoftuar Fituesi INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP 580,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje Uniforma per Policine Bashkiake dhe MZSH Njoftuar Fituesi ENEA MASLLAVICA 720,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Sistemim i kanalizimeve te ujrave te zeza dhe te bardha per Lagjen Nr. 1 dhe 2, Rrogozhine Njoftuar Fituesi 4 A CONSTRUKSION 848,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Riparim kanali vadites ne fshatin Germenj, NJ.A Lekaj Njoftuar Fituesi MURATI BA 496,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje Kompjutera Desktop Njoftuar Fituesi Adenis Kastrati 844,800.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje Materiale Kancelarike Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 995,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Riparim Ure ne fshatin Greth, NJA Kryevidh, B.Rrogozhine Njoftuar Fituesi Altion Basha 298,000.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje, Karburanti,(Gazoil 10 ppm), per nevojat e Bashkise Rrogozhine. 11,200,000 Lidhur Kontrata "GEGA CENTER GKG" 9,720,260.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje fidane plepi dhe akacie per pyllezim Lidhur Kontrata ” D-2020 & CO“ 299,000
Qeverisja Vendore Rrogozhinë KUALIDIM PUNIMESH UJESJELLESI SINABALLAJ Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Rrogozhinë kualidim punimesh ujesjellesi sinaballaj Lidhur Kontrata MIKI CONSULTING 54,793.74
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Blerje Materiale Sportive per shkollat Lidhur Kontrata GENTIAN SADIKU 482,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data