Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Korçë 490 2,152 7,252,014,302 1,591 6,435,542,722 4,969,702,925

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Korçë Gaz i lengshem 5,982,185 Njoftuar Fituesi TOME GAZ 5,409,976.00
Qeverisja Vendore Korçë Loti i 1 Naftë 36,900,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Loti 2 Benzinë 3,091,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Punime ndërtimi për rikonstruksionin e godinave të stacioneve të pompave në fshatrat Vreshtas, Velitërnë, Kishnik (Podgorie), Shëngjergj dhe Plasë 3,473,577 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Karburant dhe vaj (blerje Gaz i Lengshem) 6,911,613 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Materiale Pastrimi dhe Dezinfektimi 3,750,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Mbikqyrje e objektit “Shfrytëzimi inteligjent i energjisë (Projekti i efiçencës të energjisë)” 1,099,045 Njoftuar Fituesi G B Civil Engineering 946,251.00
Qeverisja Vendore Korçë Shfrytëzimi inteligjent i energjisë(Projekti i eficencës së energjisë) 78,357,756 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Makina 8,000,000 Lidhur Kontrata VILDEV - CO SHPK 7,900,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Ndërtim i pritave malore në fshatin Neviçisht 2,499,817 Lidhur Kontrata INFINIT SHPK 2,189,302.00
Qeverisja Vendore Korçë Terren sportiv tek Shkolla Isuf Dalipi ne Mollaj Korce (Terren sportiv ne mjediset e shkolles) 1,072,932 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 1,039,752.00
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime për blerje karburanti 2,384,600 Lidhur Kontrata O L S I SHPK 2,384,600.00
Qeverisja Vendore Korçë Ndërtim i instalacioneve në qytetin e Korçës (Bredh dekorativ per festat e fundvitit) 1,110,277 Lidhur Kontrata Selvije Abasllari 1,049,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Investime në infrastrukturën rrugore 108,333,333 Njoftuar Fituesi ALMO KONSTRUKSION 73,074,183.00
Qeverisja Vendore Korçë Dekore per festat 2,916,580 Lidhur Kontrata Selvije Abasllari 2,863,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime për blerje kripë 3,645,833 Lidhur Kontrata HALIL DERVISHI 3,605,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje mobiljesh në kuadër të rehabilitimit të qëndrës aktuale dhe ngritjes të infrastrukturës 2,634,166 Lidhur Kontrata SHAGA SHPK 2,429,600.00
Qeverisja Vendore Korçë Terren sportiv tek Shkolla Isuf Dalipi ne Mollaj Korce 1,072,932 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Ndërhyrja për shmangien e përmbytjeve dhe erozionit në Bashkinë Korçë 51,100,215 Lidhur Kontrata NIKA sh.p.k & NDERTUESI 2014 sh.p.k 34,381,007.00
Qeverisja Vendore Korçë Mbikqyrje e objektit “Nderhyrje për shmangien e përmbytjeve dhe erozionit në Bashkinë Korçë” 1,170,143 Lidhur Kontrata M.A.K Studio 1,067,145.00
Qeverisja Vendore Korçë Sistem argjinature kanali Melcan 2,978,731 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Projeksioni grafiku dhe audio ne kuader te rehabilitimit te qendres aktuale dhe ngritjes te infrastruktures 13,807,000 Lidhur Kontrata PC STORE SHPK 12,238,400.00
Qeverisja Vendore Korçë Shfrytëzimi inteligjent i energjisë(Projekti i eficencës së energjisë) 78,357,756 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Pusi (Shpim pusi) 1,966,100 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Ushqime 27,326,475 Lidhur Kontrata GEA SHPK 27,321,400.00
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime për blerje karburanti 2,384,600 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Ndërtim i pritave malore në fshatin Neviçisht 2,499,817 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime për blerje kripë 3,645,833 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Pompa te ndryshme Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Makina (Mjete për nevojat e Ndërmarjes) 8,200,000 Anuluar Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data