Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Roskovec 264 815 3,004,208,380 592 2,739,194,904 2,594,319,488

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Roskovec Loti 1 “Karburant për (Bashkin Roskovec,Ndërmarrjen e Pastrim Gjelbërimit Mirëmbajtjes Varrezave dhe Ndërmarrjen e Shërbimeve të Mirmbajtjesë)" 13,127,939 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec Blerje mallra ushqimorë për çerdhen 1,082,570 Lidhur Kontrata 4 S 1,015,710.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Ndërhyrje emergjente në infrastruktur për mbrojtje nga fatkeqësit natyrore sipas objekteve:Punime për riveshjen e kanalit V-35dhe portën hyrse në V3",Punime për pusetën e thithjes së stacionit të pompimit Hoxhenjt", dhe Punime për hapjen e rrugës në pyll 2,750,000 Lidhur Kontrata "FEBEAL KONSTRUKSION " SHPK 2,746,106.00
Qeverisja Vendore Roskovec “Përmirësimi i rrugëve të lagjeve dhe parcelave bujqësore në territorin e Bashkisë Roskovec". 2,338,000 Lidhur Kontrata Ardit – 06 SHPK 2,330,200.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Blerje materjale për rrugë e trotuare gjatë vitit për Ndërmarrjen e Shërbimeve të Mirëmbajtjesë" 1,666,650 Lidhur Kontrata Genti 001 1,657,707.00
Qeverisja Vendore Roskovec “Asfaltim i rrugës "Faik Kapo"Roskovec, 220ml (b=4m +2x0.5kunete)” 3,157,408 Lidhur Kontrata AR&ED 3,112,020.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksion i rrugësVidhishtë- Drizë,1470 ml (Asfaltim) b=4m+2*0.5" 12,535,250 Lidhur Kontrata HEKO KONSTRUKSION SHPK 9,009,000.00
Qeverisja Vendore Roskovec " Sistemim i qëndrës Marinëz + ndërtim rrethrrotullimi ". 10,615,044 Lidhur Kontrata 2Z KONSTRUKSION SHPK 9,984,980.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksion i çatis së shkollës"Rexhep Kothere" 3,174,963 Lidhur Kontrata AR&ED 3,105,400.00
Qeverisja Vendore Roskovec “Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare “5 Dëshmorët+kopësht,Suk1,ambjete sportive dhe ndërtim i palestrës” 78,583,225 Lidhur Kontrata BOSHNJAKU.B 73,589,752.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikostruksion i rrugës së Çezmës,Velmish,720 ml 5,500,800 Lidhur Kontrata “MODESTE” shpk 4,636,800.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksion i rrugës "Zyka" , fshati Kuman- 460 ml, 4.5 m ,kunet- 1x1.25 m, trotuar,ndricim)". 4,474,142 Lidhur Kontrata SARK SHPK 4,272,350.00
Qeverisja Vendore Roskovec Rikonstruksion i rrugës Feta Agaci (Mullirit),Suk1- 260ml (Asfalt-4.5m,Kunet-1x0.5m,Trotuar-1.2m) 3,562,379 Lidhur Kontrata SARK SHPK 3,091,023.00
Qeverisja Vendore Roskovec Sistemimi i qëndrës Mbërs dhe i godinës për shërbimet komunitare 3,238,281 Lidhur Kontrata KADIA SHPK 2,665,757.00
Qeverisja Vendore Roskovec Mbikqyerje punimesh për objektin:“Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare “5 Dëshmorët+kopësht,Suk1,ambjete sportive dhe ndërtim i palestrës” 1,359,990 Lidhur Kontrata ANGERBA SHPK - LENI ING SHPK 1,194,286.00
Qeverisja Vendore Roskovec Mbikqyerje punimesh për objektin: “Ndërhyrje emergjente në fshatin Ngjeqar,Njësia Administrative Kurjan(Riparim i shkarjes në lagjen Stan, L=50L;Riparim i shkarjes në lagjen Gogallarët;Punime në rrugën Ngjeqan-Kurtaj;Punime për Përroin e Allambrezit )” 1,458,514 Njoftuar Fituesi SELAS" SHPK & "LENI-ING" SHPK 1,328,485.00
Qeverisja Vendore Roskovec Blerje materjale për dekorin për Ndërmarrjen e Shërbimeve të Mirmbajtjesë Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec "Ndërhyrje emergjente në infrastruktur për mbrojtje nga fatkeqësit natyrore sipas objekteve:Punime për riveshjen e kanalit V-35dhe portën hyrse në V3",Punime për pusetën e thithjes së stacionit të pompimit Hoxhenjt", dhe Punime për hapjen e rrugës në pyllin e Vloshit “ 2,750,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec “Ndërhyrje emergjente në fshatin Ngjeqar,Njësia Administrative Kurjan(Riparim i shkarjes në lagjen Stan, L=50L;Riparim i shkarjes në lagjen Gogallarët;Punime në rrugën Ngjeqan-Kurtaj;Punime për Përroin e Allambrezit )”, 53,587,596 Lidhur Kontrata 2Z KONSTRUKSION SHPK & AR&ED SHPK & ASI- 2A CO SHPK 50,637,667.00
Qeverisja Vendore Roskovec Blerje materjale për vend depozitimin e produktivitetit final në fushën e kompostimit Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec "Riparim dhe mirëmbajtje të kaldajave të shkollave të bashkisë " Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksioni i KUL Roskovec" 2,422,637 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec Riparim dhe mirëmbajtje të pompave dhe paisjeve për vaditje Lidhur Kontrata Oltjan Dautaj 300,000
Qeverisja Vendore Roskovec "Asfaltim,trotuar+ndricimi rrugës “Qani Kapo”,Jagodin" 5,371,085 Lidhur Kontrata 2Z KONSTRUKSION SHPK 4,544,820.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikostruksion i rrugës "Metushaj",Suk 1,753 ml (b=4m Asfalt +1 m trotuar)" 3,178,320 Lidhur Kontrata 2Z KONSTRUKSION SHPK 3,166,000.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Përmirësimi i banesave egzistuese" 10,366,044 Lidhur Kontrata J O G I 9,534,932.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Ndërhyrje emergjente në infrastruktur për mbrojtje nga fatkeqësit natyrore sipas objekteve:Punime për riveshjen e kanalit V-35dhe portën hyrse në V3",Punime për pusetën e thithjes së stacionit të pompimit Hoxhenjt", dhe Punime për hapjen e rrugës në pyll” 2,750,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec Dhurata për nxënësitë dalluar në fund vitë Lidhur Kontrata EURO-ALB sh.p.k & VIANTE CONSTRUKSION sh.p.k & LLAZO sh.p.k & ERGI sh.p.k 0.00
Qeverisja Vendore Roskovec Riparim dhe mirëmbajtje të pompave dhe paisjeve për vaditje Lidhur Kontrata BILURBINA 308,800
Qeverisja Vendore Roskovec Blerje materjale për dekorin për Ndërmarrjen e Shërbimeve të Mirmbajtjesë Njoftuar Fituesi Arlind Dogjani 666,667

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data