Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Berat 323 966 4,431,547,758 661 3,620,696,602 3,327,196,437

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Berat Blerje asfalti 39,989,869 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat Blerje asfalti 24,999,990 Lidhur Kontrata SHKELQIMI 07 SHPK 24,211,750.00
Qeverisja Vendore Berat PUNIME REHABILITUESE PËR KOPSHTIN MORAVË, SHKOLLËN DYSHNIK DHE QENDRËN E SHËRBIMEVE ARSIMORE BERAT 16,993,200 Njoftuar Fituesi INA 13,978,248.00
Qeverisja Vendore Berat Ndricimi i qytetit Berat 69,362,853 Lidhur Kontrata BE-IS & HTM SHPK 54,488,310.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje materiale dhe veshje pune 3,290,000 Lidhur Kontrata AMEL - E. Z 3,286,000.00
Qeverisja Vendore Berat Ndertim i shpatullave dhe kollonave (pilave) bashke segmentet rakorduese me rrugen gjeroven, Berat 8,331,410 Lidhur Kontrata RRODHE- CONSTRUCTION SHPK 7 804 200
Qeverisja Vendore Berat Rikualifikim i aksit rrugor qe lidh rrugen "parangoi" me rrugen "Muzak Topia", Berat 1,999,976 Lidhur Kontrata RRODHE- CONSTRUCTION SHPK 1,600,695.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje Hipoklorit Kalciumi dhe preparate per dezisektim dhe deratizim 9,442,500 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Berat Blerje materiale ndertimi Lidhur Kontrata EURO-ALB sh.p.k & VIANTE CONSTRUKSION sh.p.k & LLAZO sh.p.k & ERGI sh.p.k 0.00
Qeverisja Vendore Berat Akomodim trajtim ushqimor per aktivitete kulturore Lidhur Kontrata 92,500
Qeverisja Vendore Berat Blerje Paisje elektroshtepiake dhe soba zjarri. Lidhur Kontrata EURO-ALB sh.p.k & VIANTE CONSTRUKSION sh.p.k & LLAZO sh.p.k & ERGI sh.p.k 0.00
Qeverisja Vendore Berat RINDËRTIM I SHKOLLËS SË MESME BABË DUDË KARBUNARA BERAT 364,405,618 Lidhur Kontrata BESTA shpk & LLAZO shpk & ARKONSTUDIO shpk 361,264,273.00
Qeverisja Vendore Berat Kolaudim i objektit “ Rivitalizim i mjediseve atraktive turistike ne fshatin Roshnik” Berat Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat Supervizim per objektin “PUNIME HIDROIZOLIMI DHE KULLIMI NE SHKOLLEN E MESME TE BASHKUAR LAPARDHA, SHKOLLEN E MESME TE BASHKUAR ROSHNIK DHE KOPSHTIN CLIRIM NR.1”. Lidhur Kontrata 3ET STUDIO 42,347.35
Qeverisja Vendore Berat Blerje materiale hidraulike dhe KUZ 23,979,372 Njoftuar Fituesi HEST & LIGUS shpk 22,307,231.00
Qeverisja Vendore Berat Akomodim, trajtim ushqimor për aktivitete kulturore Lidhur Kontrata ILIR SULAJ 47,500
Qeverisja Vendore Berat Permiresim i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara 38,237,222 Lidhur Kontrata ZDRAVO 38,173,802.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje Lende Djegese Pelet. Lidhur Kontrata Altion Basha 253,890
Qeverisja Vendore Berat MBIKQYRJE PUNIMESH PER OBJEKTIN “RINDËRTIM I SHKOLLËS SË MESME BABË DUDË KARBUNARA BERAT” 3,825,499 Njoftuar Fituesi HE & SK 11 11 3,371,645.00
Qeverisja Vendore Berat Supervizim per objektin “ Përmirësimi i banesave ekzistuese për komunitete të varfra dhe të pafavorizuara Lidhur Kontrata NATASHA MYRTAJ 307,680.85
Qeverisja Vendore Berat Mirembajta e sistemit te Faturimit per 12 muaji Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 540,000
Qeverisja Vendore Berat Sherbim transporti Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat Shërbime të siguracionit të jetës për punonjësit e shërbimit dhe mbrojtjes nga zjarri dhe shpetimi Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat Blerje kancelarie Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat Akomodim hoteli + mengjes , vaktet drekes dhe darkes ne Puke Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat Blerje mjeti fadrome per sistemin e ujeitjes Bashkia Berat 9,817,500 Lidhur Kontrata START CO SHPK 9,640,000.00
Qeverisja Vendore Berat Sherbim interneti Njoftuar Fituesi VODAFONE ALBANIA 300,000.00
Qeverisja Vendore Berat Punime të sinjalistikes rrugore segmenti “Ura e Hanit-Ura e re e Salillarit 2,916,589 Njoftuar Fituesi SHKELQIMI 07 SHPK 2,663,073.00
Qeverisja Vendore Berat Hartim projekti “Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit zona Industriale (ish rezervat e shtetit-Ura e Hanit)”, linjës së dërgimit dhe “Ndërtim Kanalizime të Ujrave të Ndotura” Zona ish-MCR, Rr. Gaqi Gjika, Bashkia Berat” 9,325,598 Lidhur Kontrata “KKG PROJECT” shpk & “LEAD CONSULTING” Shpk & “IDEAL Design & Services” Shpk 8,338,983.00
Qeverisja Vendore Berat Shërbime të siguracionit të jetës për punonjësit e shërbimit dhe mbrojtjes nga zjarri të MZSH Anuluar Procedura INSIG JETE SH.A 725,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data