Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Kuçovë 200 676 2,366,639,992 485 1,916,506,707 1,801,492,350

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kuçovë Mbrojtje nga gërryerjet e rrugës kryesore në përroin e Lumasit, krahu i majtë pranë Urës së Lumasit, ndërtimi i tre urave në përroin e Saraselit, Belesovës dhe Mëndrakës si dhe ndërtimi i rrugës lidhëse 55,426,814 Lidhur Kontrata “Fled” shpk & “Vellezerit Hysa” shpk 33,110,725.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Hartim plani mbarështimit dhe menaxhimi pyjor Bregu i Balibardhës” (1-pjesa ekonomike ngastrat 80a-113c Bregu i Balibardhës, 2 – Pjesa Ekonomike ngastrat 45a-49a Mali Kozares 1,660,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kuçovë Ndërtim i murit mbajtës në lagjen Nr.2, blloku “Llukan Prifti”, rruga Thimi Tane 1,090,530 Lidhur Kontrata VELLEZERIT KUKA 972,640.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje Dru zjarri të sharuara dhe Pelet 18,238,663 Njoftuar Fituesi LLUCA 18,173,980.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksioni i shkollës së mesme të bashkuar Llazar Kuli-Perondi + ndërtim ambjente ndihmëse 67,091,772 Lidhur Kontrata “ZEQILLARI Shpk 63,496,090.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Pjesë këmbimi goma dhe bateri” (Furnizim-vendosje) 1,714,900 Lidhur Kontrata Blerim Ajdinaj 1,625,000.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksion i rrugëve në Havaleas, Kozare 25,098,870 Lidhur Kontrata BESTA SHPK 15,155,800.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksion i rrugëve Ferit Çela, Asdreni, Ndreko Nakuçi, Luan Qafzezi dhe rruga Kamza 25,527,016 Njoftuar Fituesi ZDRAVO 22,963,650.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Shpenzime për mirëmbajtjen e rrjetit elektrik 10,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate KOLOSEU shpk 9,350,400.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje Gazoili për QEA 1,356,333 Lidhur Kontrata “Renci ” shpk 1,356,333.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksion i rrugës në fshatin Ferras 19,832,204 Lidhur Kontrata BESTA SHPK 13,894,000.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Shërbimi i pastrimit, grumbullimit dhe transportit në venddepozitim të mbetjeve urbane 149,213,832 Lidhur Kontrata Viola Green 144,192,494.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksion i rrugës fshati Goraj 37,549,700 Rishpallje me Lidhje Kontrate “Koloseu” shpk & “Fled” shpk & “Totila” shpk 34,540,700.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikualifikimi urban i lagjes Llukan Prifti, ndriçimi rrugor 3,310,304 Lidhur Kontrata "M U R A T I" & EURO-ALB 3,255,350.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje Karburanti për ujitjen dhe kullimin 5,583,300 Lidhur Kontrata “Renci ” shpk 5,583,300.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksion i shkollë Koço Korçari 3,803,402 Lidhur Kontrata FLED SHPK 3,668,730.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje automjet zjarrfikës 9,086,600 Lidhur Kontrata START CO SHPK 9,000,000.00
Qeverisja Vendore Kuçovë “Rikualifikimi urban i sheshit të kombinatit, rrugët Simon Ziu, Hazbi Seranaj, rruga e Poliklinikës, rruga Nënë Tereza, Lagja 11 Shkurti” 25,065,155 Lidhur Kontrata “Bervi Construction”shpk & “G.P.G. Company” shpk 24,690,031.00
Qeverisja Vendore Kuçovë “Blerje automjet për administratën dhe bordin e kullimit” 1,660,000 Lidhur Kontrata LIGUS SHPK 1,600,000.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje Karburanti për mirëmbajtjen e venddepozitimit të mbetjeve urbane 1,276,561 Lidhur Kontrata “Renci ” shpk 1,276,561.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksioni i Rrugës “Donald Hoxha 5,561,154 Lidhur Kontrata AVDULI SHPK 4,581,980.00
Qeverisja Vendore Kuçovë “ Blerje materiale kancelarie ” Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kuçovë “Ndërtim shtesë kati në objekt ekzistues për strehim social” 19,617,165 Lidhur Kontrata ZDRAVO 18,640,630.00
Qeverisja Vendore Kuçovë “Blerje kancelarie ” Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kuçovë “ Blerje materiale kancelarie” Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kuçovë “Shërbim Supervizori për Ndërtim shtesë kati në objekt ekzistues për strehim social” Lidhur Kontrata Mbikëqyrës G & L 291,903
Qeverisja Vendore Kuçovë “ Blerje materiale të tjera të përgjithshme ” Lidhur Kontrata Altion Basha 25,000
Qeverisja Vendore Kuçovë “Blerje karburanti benzin dhe vaji” Lidhur Kontrata MARJO - MONDI 83,000
Qeverisja Vendore Kuçovë “ Materiale lendë djegëse (Gaz i lëngshëm) ” . Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kuçovë Shpenzime për mirëmbajtjen e mjeteve të transportit Lidhur Kontrata NOVAKTI 150,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data