Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Pukë 179 714 940,083,717 469 817,335,033 794,900,535

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pukë Rinovimi i palestres se Shkolles Migjeni Puke 4,204,237 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pukë Ndertim i Ures ne fshatin Lum-Prift,segmenti dedaj-ukthNjesia Administrative Qelez ,Bashkia Puke, sipas preventivit Lidhur Kontrata BILURBINA 699,900
Qeverisja Vendore Pukë Akomodim dhe trajtim me ushqimi ekipit te futbollit FK Terbuni ne Qytetin e Pukes Lidhur Kontrata Begeja 1900 H.T.P SHPK 289,000
Qeverisja Vendore Pukë Ndertim Trotuari dhe ndriçimi rrugor ne segmentin Rotondo - Gjykata Puke 1,792,989 Lidhur Kontrata DRINI-1 SHPK 1,754,607.00
Qeverisja Vendore Pukë Sherbime per shtyrje ngjeshje,mbetjesh ne venddepozitimin Fushe –Qarri ,Bashkia Puke, sipas preventivit Lidhur Kontrata EURO-ALB sh.p.k & VIANTE CONSTRUKSION sh.p.k & LLAZO sh.p.k & ERGI sh.p.k 0.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje goma,vajra lubrifikante per mjetin ML cdi 270, Bashkia Puke sipas Preventivit Lidhur Kontrata NOVAKTI 65,000
Qeverisja Vendore Pukë Mbikeqyrje punimesh për objektin Ndertim Trotuari dhe ndriçimi rrugor ne segmentin Rotondo - Gjykata Puke Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pukë Blerje materiale dhe detergjent per Entet e Bashkine Puke sipas Preventivit Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pukë Ngritje kapacitetesh per Qendren e Zhvillimit te Start-Upeve sipas Preventivit,Bashkia Puke Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pukë Sistemime kendi sportiv,Njesia Administrative Luf-Qerret,Bashkia Puke, sipas preventivit Njoftuar Fituesi ADOAL SHPK 360,257.00
Qeverisja Vendore Pukë Ngritje kapacitetesh per Qendren e Zhvillimit te Start-Upeve sipas Preventivit,Bashkia Puke Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Pukë Blerje materiale per sherbimet per Bashkine Puke sipas Preventivit Njoftuar Fituesi ALBERT DOKU   145,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Rezervuar uji ne fshatin Midhe (15x5x1.5)Njesia Administrative Qelez ,Bashkia Puke, sipas preventivit Njoftuar Fituesi BILURBINA 418,800.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje paisje zyre sipas Preventivit,Bashkia Puke Njoftuar Fituesi IT Gjergji Kompjuter 115,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Rikonstruksion i Qendres Se Zhvilimit Te Start-Up-Eve,sipas Preventivit,Bashkia Puke Njoftuar Fituesi KONSTRUKSION 04 SHPK 640,000.00
Qeverisja Vendore Pukë SHERBIM Ngritje kapacitetesh per Qendren e Zhvillimit te Start-Upeve sipas Preventivit,Bashkia Puke Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Pukë Sherbim transporti te futbollisteve te KF Terbuni,faza e I,Kategoria e pare sezoni 2022-2023,Bashkia Puke Njoftuar Fituesi LU-NA 358,470.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje ndricues dhe shtylla ndricimi rrugor per Bashkine Puke sipas Preventivit Njoftuar Fituesi Jueli 662,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje geleqere dhe boje per Institucionet e Bashkise Puke sipas Preventivit Njoftuar Fituesi SHKELQIM META 328,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Ndertim i Ures ne fshatin Lum-Prift,segmenti dedaj-ukthNjesia Administrative Qelez ,Bashkia Puke, sipas preventivit Njoftuar Fituesi SHKELQIM META 698,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje pjese kembimi per mjetin Nisan sipas Preventivit,Bashkia Puke Njoftuar Fituesi Jueli 46,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje ndricues dhe shtylla ndricimi rrugor per Bashkine Puke sipas Preventivit Anuluar Procedura BENNETT 665,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje materiale per sherbimet per Bashkine Puke sipas Preventivit Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Pukë Ndertimi e Ures auto Kabash,Njesia Administrative Rrape,Bashkia Puke 2,324,650 Lidhur Kontrata DRINI-1 SHPK 2,308,898.00
Qeverisja Vendore Pukë Rehabilitim rruge auto rurale lagjia matej,Njesia Administrative Rrape ,Bashkia Puke, sipas preventivit Njoftuar Fituesi ADOAL SHPK 120,285.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje materiale tub vadites per fshatin Kimez sipas Preventivit,,Njesia Administrative Gjegjan, Bashkia Puke Njoftuar Fituesi BILURBINA 66,600.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje pjese kembimi per mjetin Mercedez Benz GLE seri 166 sipas Preventivit,Bashkia Puke Njoftuar Fituesi ALEKS KUÇI 95,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Servis per mjetin Mercedez Benz GLE seri 166 sipas Preventivit,Bashkia Puke Njoftuar Fituesi ALEKS KUÇI 145,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje materiale per sistemimin e brakes ne lagjen Mehaj,sipas Preventivit,Bashkia Puke Njoftuar Fituesi ADOAL SHPK 280,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Blerje materiale per riparime shetitoria e liqenit sipas Preventivit,Bashkia Puke Njoftuar Fituesi Olsi Motors 330,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data