Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Delvinë 85 193 498,577,166 157 494,750,863 455,531,159

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Delvinë Rikonstruksion i pjesshëm i katit të dytë të Pallatit të Kulturës, Qendra Multifunksionale për shtresat në nevojë, Bashkia Delvinë. 1,249,269 Lidhur Kontrata ILIRIA/D 1,009,800.00
Qeverisja Vendore Delvinë Përmirësim i banesave ekzistuese për komunitete të varfëra dhe të pafavorizura, Bashkia Delvinë. 16,265,177 Lidhur Kontrata TEA -D SHPK 13,651,620.00
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje produkte ushqimore, perime, fruta dhe produkte të ngjashme me to për nevojat e Qendrës Ditore për Moshat e Treta, Çerdhes së qytetit dhe Kopshtit të Fëmijëve me drekë Qendër. 2,276,483 Lidhur Kontrata Nelsa SHPK 2,272,400.00
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje karburanti diesel për nevojat e Bashkisë Delvinë dhe institucioneve në varësi të saj. 8,939,103 Lidhur Kontrata KASTRATI 8,939,103.00
Qeverisja Vendore Delvinë “Blerje pjese kembimi dhe sherbime per mjetin buldoser/ngarkues me zinxhire, model LR 624 Litronik, kompaktor LLC233H, kamion, eskavator me goma„. 1,900,000 Lidhur Kontrata LEXALKO 1,899,800.00
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje produkte ushqimore, perime, fruta dhe produkte të ngjashme me to për nevojat e Qendrës Ditore për të Moshuarit. 1,085,583 Rishpallje me Lidhje Kontrate Nojada Barjam 1,079,000.00
Qeverisja Vendore Delvinë Përmirësimi i banesave ekzistuese për komunitete të varfëra dhe të pafavorizuara, Bashkia Delvinë 7,769,745 Lidhur Kontrata SARK SHPK 6,805,282.00
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje shtretërish dhe dyshekësh për fëmijë për nevojat e kopshtit me drekë Qendër, Bashkia Delvinë Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Punime ndërtimi për riparimin e këmbës së urës në fshatin Vanë, Njësia Administrative Delvinë Lidhur Kontrata ILIRIA/D 403,200
Qeverisja Vendore Delvinë Mbikëqyrje e punimeve për zbatimin e projektit: "Përmirësimi i banesave ekzistuese për komunitete të varfëra dhe të pafavorizuara, Bashkia Delvinë" Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje materialesh për mirëmbajtje godinash dhe objekte shkollore (shkolla, kopshte, çerdhe) Njoftuar Fituesi Adenis Kastrati 289,000.00
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje produkte ushqimore, perime, fruta dhe produkte të ngjashme me to, për nevojat e Qendrës Ditore për të Moshuarit. 1,085,583 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje materiale elektrike për ndriçimin rrugor dhe mirëmbajtjen e godinave në varësi të Bashkisë Delvinë. 1,249,847 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 1,079,930.00
Qeverisja Vendore Delvinë Sigurimi i jetës së punonjësve të sektorit të Shërbimit të Mbrojtjes nga Zjarri, Bashkia Delvinë Njoftuar Fituesi Albsig Jetë 300,000.00
Qeverisja Vendore Delvinë Kryerje shërbimesh dhe riparimesh për automjetet e sektorit të Shërbimit të Mbrojtjes nga Zjarri, Bashkia Delvinë Njoftuar Fituesi VANGJEL GJONI 195,111.00
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje tubacione dhe rakorderi per ujin e pijshem 999,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Kryerje shrbimesh dhe riparimesh pr automjetet e Sektorit t Pastrim Gjelbrimit, Bashkia Delvin Lidhur Kontrata BILURBINA 316,600
Qeverisja Vendore Delvinë “Blerje karburanti diesel (10 ppm ulsd) për nevojat e Bashkisë Delvinë dhe institucioneve në varësi.” 5,929,596 Lidhur Kontrata KASTRATI 5,776,000.00
Qeverisja Vendore Delvinë Riparime t rrugs "Jasin Kseno", llagjia "Lejla Malo" Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Riparime t rrugs "Jasin Kseno", lagjia "Lejla Malo" Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë PËRMIRËSIMI I BANESAVE EKZISTUESE PËR KOMUNITETET E VARFËRA DHE TË PAFAVORIZUARA, BASHKIA DELVINË 6,176,639 Njoftuar Fituesi FRANKO CONSTRUCTION 4,610,016.00
Qeverisja Vendore Delvinë Permiresim i rjetit te ujesjellesit dhe kanalizimevete ujrave te ndotura, ne lagjen “Papuçi”, “Llake” dhe “Sinan ballaci” te qytetit Delvine. 5,238,442 Njoftuar Fituesi ILIRIA/D 4,727,774.00
Qeverisja Vendore Delvinë Prforcim i argjinaturs s lumit "Vriz", Varrezat Delvin Lidhur Kontrata 417,540
Qeverisja Vendore Delvinë Mbikqyrje e punimeve t objektit: Prforcim i argjinaturs s lumit "Vriz", Varrezat Delvin Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Mbikqyrje e punimeve t objektit: Prforcimi i argjinaturs s lumit "Vriz", Varrezat Delvin Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje materiale pr mirmbajtje godinash (kopshte, shkolla, erdhe) Lidhur Kontrata 5 XH GROUP 410,000
Qeverisja Vendore Delvinë Shrbim Interneti Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Shrbim Interneti Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje Materiale Ndërtimi për Rrugë e Rrjete 3,637,639 Lidhur Kontrata Maliq Haka 3,470,000.00
Qeverisja Vendore Delvinë Blerje materiale elektrike për mirëmbajtje godinash 1,250,000 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 1,148,695.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data