Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Dropull 167 582 1,527,536,853 375 1,438,257,673 1,348,974,684

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Dropull Blerje Karburanti per nevojat e bashkise per vitin 2023 7,586,750 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dropull Rikonstruksion shkolla e mesme e Bashkuar Bularat+kopshti Bularat,Dropulli i Siperm 58,648,181 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 53,945,123.00
Qeverisja Vendore Dropull “Mbajtja ne gadishmeri e infrastruktures rrugore dhe mbrojtja nga permbytja e perroit te Selose,Perroit te Sotires dhe lumit Kserja. 2,416,720 Lidhur Kontrata TEA -D SHPK 2,145,000.00
Qeverisja Vendore Dropull Prerje,prodhimi,transporti të materialit drusor në magazinën e Bashkisë Dropull 4,233,360 Lidhur Kontrata "ENDRI-V" SHPK 4,211,360.00
Qeverisja Vendore Dropull F.v goma te pasme dhe komardare per mjetin JCB Lidhur Kontrata VARVARA. 208,000
Qeverisja Vendore Dropull Siguracion per mjete Njoftuar Fituesi EUROSIG SHA 90,793.00
Qeverisja Vendore Dropull Kolaudim"Rikonstruksion i rrjetit te brendshem te ujesjellesit te Dervicianit,Sofratik dhe Terihat,bashkia dropull Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dropull Hartimi i planit te mbareshtrimit per ekonomine kullosore Goranxi-Grapsh Bashkia Dropull 8,250,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Dropull Furnizim vendosje goma per mjete dhe bateri Njoftuar Fituesi HALPA 154,000.00
Qeverisja Vendore Dropull Materiale pastrimi Njoftuar Fituesi HEP-2012 123,000.00
Qeverisja Vendore Dropull Organizim aktiviteti Njoftuar Fituesi EMILJAN NIKOLLA 63,999.00
Qeverisja Vendore Dropull Siguracione per mjete Njoftuar Fituesi EUROSIG SHA 127,718.00
Qeverisja Vendore Dropull “Mbrojtja e rrugës me gabion në perroin e Selos, muri mbajtës në Koshovic dhe Varezat në fshatin Frashtan” 6,757,271 Lidhur Kontrata MANE/S 4,910,500.00
Qeverisja Vendore Dropull Supervizim "Mbrojtja e rruges me gabion ne perroin e Selos muri mbAjtes ne Koshovic dhe varrezat ne fshatin frashtan " Njoftuar Fituesi ANTONETA CAKO 117,852.00
Qeverisja Vendore Dropull Materiale per organizim aktiviteti Njoftuar Fituesi KLEANTHI ZHONGA 497,500.00
Qeverisja Vendore Dropull SIGURIM PASURIE Njoftuar Fituesi EUROSIG SHA 179,600.00
Qeverisja Vendore Dropull F.V KONDICIONERE Njoftuar Fituesi ALFRED SHAMETAJ 98,000.00
Qeverisja Vendore Dropull Prerje,prodhimi,transporti të materialit drusor në magazinën e Bashkisë Dropull 4,680,940 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Dropull “Rrikonstruksion i pjesshme i rrjetit të vjetër rrugor të Njësisë Administrative Pogon me shtresë betoni” 9,764,976 Njoftuar Fituesi ILIRIA/D 8,119,038.00
Qeverisja Vendore Dropull Furnizim vendosje kondicionere Njoftuar Fituesi ALFRED SHAMETAJ 895,000.00
Qeverisja Vendore Dropull Materiale pastrimi Njoftuar Fituesi HENRI 2010 35,000.00
Qeverisja Vendore Dropull Furnizim vendosje kondicionere Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Dropull Sigurime jete per punonjesit e Zjarrefikest Njoftuar Fituesi INSIG JETE SH.A 300,000.00
Qeverisja Vendore Dropull Furnizim me kapak betoni per varreza Njoftuar Fituesi TERA MARBLE 238,000.00
Qeverisja Vendore Dropull “Mirëmbajtjen e mjeteve të Bashkisë Dropull për vitin 2022” 2,193,600 Shpallur Procedura Fotaq Qirko 2,139,650.00
Qeverisja Vendore Dropull Linje internetI per Njesine Administrative Pogon Njoftuar Fituesi ARISTOTEL JANI 30,000.00
Qeverisja Vendore Dropull Grumbullimi i mbetjeve urbane ne Njesine Administrative Pogon Njoftuar Fituesi POLIVAQI HAXHI 747,452.00
Qeverisja Vendore Dropull Furnizim vendosje kondicionere Anuluar Procedura ARKAD ILIJAZI 859,000.00
Qeverisja Vendore Dropull Grumbullimi i mbetjeve urbane ne Njesine Administrative Pogon Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Dropull Furnizim-vendosje kondicioner Anuluar Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data