Open Procurement Albania

Rikonstruksion dhe shtrim me asfaltobeton të rrugës Xhepaj, Siqecë.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Patos
Institucioni Prokurues Bashkia Patos
Objekti i Tenderit Rikonstruksion dhe shtrim me asfaltobeton të rrugës Xhepaj, Siqecë.
Nr. Reference REF-15145-12-14-2021
Vlera / Fondi Limit 10 022 524,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-12-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-12-2021
Data e mbajtjes se tenderit 28-12-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. “K.M.K” Sh.p.k
2. “ARDMIR” Shpk &“ASI-2A CO” Shpk
3. “Spektri” Shpk
4. “SARK” Sh.p.k
5. “SHKËLQIMI 07” Sh.p.k
6. “Shendelli” Sh.p.k
7. “ASAB” Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHENDELLI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 201 485,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-02-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 9841782
  Data e lidhjes se kontrates 23-03-2023
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “K.M.K” Sh.p.k, për këto arsye:
  - argumentat se ka oferta preferenciale dhe favorizuese me shoqerite furnitore per materialet e ndertimit sic jane zerat kryesore: binder, asfaltobeton, blerje te ndryshme etj nuk jane te mjaftueshme per te justifikuar cmimet e ketyre zerave, pasi nuk ka dokumentuar asnje prove shkresore per te vertetuar pretendimet mbi ofertat preferenciale dhe favorizuese , ne perputhje me kerkesat e nenit 93, te LPP-se.
  2. “ARDMIR” Shpk &“ASI-2A CO” Shpk, për këto arsye:
  - mungon Vibrator betoni thellësie dhe autovinc 5 ton, të nevojshme këto mjete për të realizuar punimet që ka marrë persiper referuar marrveshjes së bashkëpunimit dhe preventive.
  3. “Spektri” Shpk, për këto arsye:
  - nuk plotesoni kriterin e vecantë te kualifikimit 12. Certifikatat ISO, pasi të treja certifikatat ISO të kërkuara në DST nga verifikimi në sistem janë janë jo të vefshme dhe pezulluar.
  4. “SARK” Sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e vecantë të kualifikimit 11 disponimin e mjeteve , pasi për 5 mjete që ka në pronësi nuk ka përcaktuar nr.fature tatimore dhe as nuk I ka hedhurë në siste.
  5. “SHKËLQIMI 07” Sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk plotësoni kriterin e vecantë të kualifikimit NR.9 pasi në shtojcen 8 nuk keni përcaktuar profilin e 4 specialistëve të kërkuar në DST
  6. “ASAB” Sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk plotësoni kriterin e vecantë të kualifikimit 6, dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme , pasi kontrata është kontratë nënësipërmarrje, e cila duhet të ishte shoqëruar me kontratën e sipermarjes dhe pavarsisht kësaj mungon dhe Akti I kolaudimit të objektit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 39 datë 28 Mars 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data