Open Procurement Albania

Loti I:“Mbikqyrja e punimeve për objektin: ”Rikonstruksion i Shkollës së Mesme ”Besnik Sykja dhe ndërtim palestre”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Loti I:“Mbikqyrja e punimeve për objektin: ”Rikonstruksion i Shkollës së Mesme ”Besnik Sykja dhe ndërtim palestre”
Nr. Reference REF-18006-01-28-2022
Vlera / Fondi Limit 2 702 783,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-01-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-02-2022
Data e mbajtjes se tenderit 10-02-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. “A & E Engineering” shpk
2. “BN PROJECT” shpk
3. “G B Civil Engineering” shpk
4. “INFRATECH “shpk
5. “M.A.K Studio” shpk
6. “MAGNA CHARTA” shpk
7. “ARENA MK” shpk
8. “TESLA VIZION” shpk & “NET-GROUP”
9. “TOWER” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INFRATECH SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 378 156,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-02-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2853787
  Data e lidhjes se kontrates 17-03-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “BN PROJECT” shpk, për këto arsye:
  - Pas hapjes së ofertave, u konstatua se Operatori Ekonomik “BN PROJEKT” shpk, ka paraqitur në Sistemin e Prokurimit Elektronik ,vetëm ofertë ekonomike, të pashoqëruar me dokumentacionin e duhur ligjor dhe teknik.
  2. “G B Civil Engineering” shpk, për këto arsye:
  - Në formularin permbledhes te vetedeklarimit sipas shtojces 9 tek pika B për disponimin e punonjësve / Profili i punonjesve , Operatori Ekonomik “G B Civil Engineering” shpk, nuk ka specifikuar me emër drejtuesit teknik të deklaruar.
  3. “TESLA VIZION” shpk & “NET-GROUP, për këto arsye:
  - vlera e ofertes ekonomike te ofertuar nga BOE nuk eshte ne perputhje me VKM 354 date 11.05.2016 "Per miratimin e Manualit te Tarifave per Sherbime ne Planifikim Territori, Projektim, Mbikqyrje dhe Kolaudim" pasi eshte me e ulet se vlera minimale e perllogaritur nga Autoriteti Kontraktor, per kete procedure.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 36 datë 23 Mars 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data