Open Procurement Albania

Rikonstruksion shkolla e mesme "Gramoz Palushi”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan(Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamez
Objekti i Tenderit Rikonstruksion shkolla e mesme "Gramoz Palushi”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan(Programi i Rindertimit)

Burimi i Financimit:Fonde të vena në dispozicion sipas Vendimit të Këshillit të Ministrave VKM Nr.166, date 18.03.2022 ” Për përdorimin e fondit të rindërtimit për financimin e rindërtimit të dhe rikonstruksionit të objekteve arsimore në bashkinë Kamzë dhe caktimin e bashkisë Kamëz si njësi zbatuese”, në Vendimin Nr.56, datë 19.05.2022 të Këshillit Bashkiak “Për nje ndryshim ne VKB nr.132, date 22.12.2021”Për miratimin e programit buxhetor afatmesëm 2022-2023 -2024”.
Nr. Reference REF-42269-09-19-2022
Vlera / Fondi Limit 200 201 279,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 20-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 30-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër do të jetë 12 muaj.
  Kohëzgjatja e sherbimit: do të jetë 9 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kamëz REF-42269-09-19-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Grafiku i Punimeve
  Raporti Gjeologjik
  Akte nenligjore

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Ligj Nr. 97/2019 “Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Vendim Nr. 166, datë 18.3.2022“Për përdorimin e fondit të rindërtimit për financimin e rindërtimit dhe rikonstruksionit të objekteve arsimore në bashkinë Kamzë, dhe caktimin e bashkisë Kamzë si njësi zbatuese”
  Vendim Nr. 56, datë 19.05.2022 "Per nje ndryshim ne VKB NR 132 date 22.12.2021 “Per miratimin e detajimit te buxhetit per vitet 2022,2023, 2024”.
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data