Open Procurement Albania

Ndërtimi i Kopshtit 37

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Ndërtimi i Kopshtit 37
Nr. Reference REF-55480-12-29-2022
Vlera / Fondi Limit 48 111 949,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-12-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-01-2023
Data e mbajtjes se tenderit 16-01-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1. “ELDA-VL” shpk
2. “L.T.E. CONSTRUCTION” shpk
3. “NIKA” shpk
4. “KLAJGER KONSTRUKSION” shpk
5. BOE "HTM” shpk & BE - IS shpk
6. BOE “EURO-ALB” shpk & “M U R A T I” shpk
7. “C O L O M B O” shpk
8. BOE ADMC International shpk & ED KONSTRUKSION shpk
9. BOE “Caushi M” shpk & “K.M.K” shpk & “SINDER AB” shpk
10. ASI -2A CO shpk
11. “PEPA GROUP” shpk
12. AURORA KONSTRUKSION shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NIKA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 37 061 771,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-02-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 44299825
  Data e lidhjes se kontrates 06-03-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbëdhjetë) muaj kalendarikë.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. ELDA VL shpk, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte ekonomike me vlere zero dhe te pashoqeruar me dokumentacionin e duhur ligjor dhe teknik

  2.L.T.E CONSTRUCTION shpk, per arsye
  -Nuk ploteson piken 2.4.1 te Dts se, pasi nuk ka paraqitur deklaraten per Drejtuesit Teknik
  -Nuk ka paraqitur nje deklarate ku deklaron se mjetet dhe pajisjet nuk jane te angazhuara ne kontrata te tjera dhe nuk jane te deklaruara ne procedurat te shpallura fitues nga Autoriteti Kontraktor, Bashkia Tirane.

  3.KLAJGER KONSTRUKSION shpk ,per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.8. te Dst se, sepse ka paraqitur vetem 1 (nje) Autobetoniere ne formularin permbledhes te vetedeklarimit dhe jo 2 (dy)
  4. C O L O M B O shpk, per arsye:

  -Per subjektin mbeshtetes Ndertimi shpk, nuk ka paraqitur nje Formular te vecante te Vetëdeklarimit.

  5.BOE HTM shpk dhe BE IS shpk, per arsye:
  -Ka paraqitur pune te ngjashme kontrate pune publike me objekt Ndertim shkolla 9 vjecare Hamallaj, por nuk ka paraqitur certifikaten e marrjes ne dorezim

  6. BOE EURO ALB shpk dhe M U R A T I shpk, per arsye:
  -Nuk plotesojne piken 2.8. te Dst se, pasi kane paraqitur ne formularin permbledhes te vetedeklarimit vetem 1 eskavator me goma ne pronesi te Euro ALB shpk

  7.BOE ADMC International shpk dhe ED KONSTRUKSION shpk, per arsye:
  -Ne formularin permbledhes tevetedeklarimit nuk kane paraqitur 1 punonjes Betonues.

  8. BOE Caushi M shpk; K.M.K shpk dhe SINDER AB shpk , per arsye:
  -K.M.K shpk ka deklaruar Z. R.K si drejtues teknik me profesion ing topograf
  -SINDER AB shpk ka deklaruar Z. B.M si drejtues teknik me profesion ing gjeodet

  9. ASI 2A CO shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur ne SPE deklarate per drejtuesin teknik
  -Nuk ka paraqitur deklarate me ane te se ciles pranon verifikimin e mjeteve dhe pajisjeve te deklaruara
  -Nuk ka paraqitur deklarate, ku deshmon se mjetet dhe pajisjet e deklaruara nuk jane te angazhuara ne kontrata te tjera dhe nuk jane te deklaruara ne procedurat te shpallura fituese nga Autoriteti Kontraktor, Bashkia Tirane,
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 24 datë 13 Mars 2023
  Relacion Arkitektonik
  Relacion Specifikime Teknike
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Prolekti Elektrik
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data