Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i bllokut të kufizuar nga rrugët “Ali Baushi-Arben Minga-Komgresi Manastirit-Ibrahim Brahja-Xhanfize Keko

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i bllokut të kufizuar nga rrugët “Ali Baushi-Arben Minga-Komgresi Manastirit-Ibrahim Brahja-Xhanfize Keko
Nr. Reference REF-55445-12-29-2022
Vlera / Fondi Limit 86 717 286,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-12-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-01-2023
Data e mbajtjes se tenderit 18-01-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1. “BASHKIMI/L” shpk
2. “ELDA VL” shpk
3. “B93 II” shpk
4. “ASI-2A CO” shpk
5. “BE - IS” shpk
6. “L.T.E CONSTRUCTION” shpk
7. “PEPA GROUP GROUP” shpk
8. “LIQENI VII” sha
9. BOE “JUBICA.” shpk & “ALMO KONSTRUKSION” shpk
10. “S I R E T A 2F” shpk
11. “DENIS-05” shpk
12. “MELA.” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • PEPA GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 70 288 318,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-02-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 84345981
  Data e lidhjes se kontrates 06-03-2023
  Kohezgjatja e kontrates 8 (tetë) muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BASHKIMI L shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion

  2.ELDA VL shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion

  3. B93 II shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 4 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi stafi inxhinierk dhe teknik rezulton i angazhuar ne proceduren me objekt Rruga e Malesoreve per te cilin eshte shpallur fitues nga Autoriteti Kontraktor, Bashkia Tirane.
  -Nuk ploteson piken 13 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit pasi mjetet rezultojne te angazhuara ne proceduren me objekt Rruga e Malesoreve per te cilin eshte shpallur fitues nga Autoriteti Kontraktor, Bashkia Tirane.

  4.ASI 2A CO shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 3 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi nuk ka paraqitur deklarate se drejtuesi teknik nuk eshte i angazhuar ne kontrata te tjera
  -Ka paraqitur si pune te ngjashme kontraten me objekt te ndryshem nga ai qe prokurohet dhe preventivi nuk permban zera te ngjashem

  5.BE IS shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 4 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi stafi inxhinierk dhe teknik rezulton i angazhuar ne proceduren me objekt Rikualifikim urban i bllokut kufizuar nga rruget 3 Deshmoret , Rexhep Shala, Joaklin Persi per te cilin eshte shpallur fitues nga Autoriteti Kontraktor, Bashkia Tirane.
  -Nuk ploteson piken 13 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi mjetet rezultojne te angazhuara ne proceduren me objekt Rikualifikim urban i bllokut kufizuar nga rruget 3 Deshmoret, Rexhep Shala, Joaklin Persi per te cilin eshte shpallur fitues nga Autoriteti Kontraktor, Bashkia Tirane.

  6. MELA. shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 4 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi stafi inxhinierik dhe teknik rezulton i angazhuar ne proceduren me objekt Rehabilitimi i rrugeve te Bllokut qe kufizohet nga rruget Fabrika e Qelqit, Konferenca e Pezës, Besim Alla, dhe Jorgo Panajot, Faza II
  -Nuk ploteson piken 13 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi mjetet rezultojne te angazhuara ne proceduren me objekt Rehabilitimi i rrugeve te Bllokut qe kufizohet nga rruget Fabrika e Qelqit, Konferenca e Pezës, Besim Alla, dhe Jorgo Panajot, Faza II

  7. L.T.E CONSTRUCTION shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 4 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi stafi inxhinierik dhe teknik rezulton i angazhuar ne proceduren me objekt Ndertimi i rrugeve Lagjia e re Shkoze per te cilin eshte shpallur fitues nga Autoriteti Kontraktor, Bashkia Tirane.
  -Nuk ploteson piken 13 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi mjetet rezultojne te angazhuara ne proceduren me objekt Ndertimi i rrugeve Lagjia e re Shkoze per te cilin eshte shpallur fitues nga Autoriteti Kontraktor, Bashkia Tirane.

  8.S I R E T A 2F shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 4 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi stafi inxhinierik dhe teknik rezulton i angazhuar ne proceduren me objekt Rikualifikimi i bllokut qe kufizohet nga Teodor Keko, Tom Plezha, Mikel Maruli dhe Loni Ligori per te cilin eshte shpallur fitues nga Autoriteti Kontraktor, Bashkia Tirane.
  -Nuk ploteson piken 13 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit, pasi mjetet rezultojne te angazhuara ne proceduren me objekt Rikualifikimi i bllokut qe kufizohet nga Teodor Keko, Tom Plezha, Mikel Maruli dhe Loni Ligori per te cilin eshte shpallur fitues nga Autoriteti Kontraktor, Bashkia Tirane.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 24 datë 13 Mars 2023
  Planimetria e Pergjithshme
  Projekti Elektrik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data