Open Procurement Albania

Blerje karburanti

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kukës
Institucioni Prokurues Bashkia Kukes
Objekti i Tenderit Blerje karburanti
Nr. Reference REF-70621-05-25-2023
Vlera / Fondi Limit 21 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit 26-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 12-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.KASTRATI SHPK
2.UFO CENGU SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 21 000 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga momenti i nenshkrimit te kontrates deri ne ezaurimin e plote te sasise se prokuruar, ne baze te fondit limit.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1.UFO CENGU SHPK, per arsye:
  -Nuk disponon autorizimin per tregtim te lendeve djegese(gazoil) me pakice, pasi ka paraqitur dokument qe i ka kaluar afatin e skadences dhe nuk eshte i rinovuar afati.
  -Nuk ka bere sqarimet e nevojshme sa i perket shtojces Nr.8
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 germa d:d) Kur Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin sipas parashikimeve në këtë ligj
  Shenime Më datë 03.07.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Ufo Cengu” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik ankimues “Ufo Cengu” SHPK
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 69 datë 14 Gusht 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankese “Ufo Cengu” SHPK

  Blerje karburanti

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kukës
  Institucioni Prokurues Bashkia Kukes
  Objekti i Tenderit Blerje karburanti
  Nr. Reference REF-56811-01-24-2023
  Vlera / Fondi Limit 21 000 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 25-01-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-02-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 09-02-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues 2
  Operatore Konkurues 1.KASTRATI SHPK
  2.UFO CENGU SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 21 000 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-02-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga momenti i nenshkrimit te kontrates deri ne ezaurimin e plote te sasise se prokuruar, ne baze te fondit limit.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga Ufo Cengu SHPK dhe Kastrati SHPK, me objekt: Shfuqizimi i vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave per skualifikimin e ofertes te paraqitur nga Ufo Cengu SHPK

  Komisioni vendosi: Te korrigjoje Formularin per Publikim nr. 379 2 prot., date 23.02.2023

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. UFO CENGU SHPK, per arsye:
  -Nuk disponon autorizimin per tregtim te lendeve djegese(gazoil) me pakice, pasi ky dokument ka kaluar afatin e skadences dhe nuk eshte i rinovuar afati.
  -Nuk ploteson piken Nr.5 te DST
  -Nuk ploteson piken Nr.6 te DST
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 germa d. Kur Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin sipas parashikimeve në këtë ligj.
  Shenime Oferta e operatorit ekonomike fitues eshte shprehur me vlere 21.000.000 leke
  Oferta e operatorit ekonomike te skualifikuar eshte shprehur 13.89(trembedhjete pike tetedhjete e nente,norma e fitimit)
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 39 datë 2 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi Nr. 315/2, Date 16.02.2023
  Formular Vendimi Nr. 187/2023

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data