Open Procurement Albania

Rikonstruksion i tualeteve shkolla “Branko Kadija”, Faza II

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Institucioni Prokurues Bashkia Shkodër
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i tualeteve shkolla “Branko Kadija”, Faza II
Nr. Reference REF-67600-04-28-2023
Vlera / Fondi Limit 3 020 802,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 02-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 12-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “K.M. Konstruksion” sh.p.k.
2. “DOKSANI - G” sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K.M. KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 713 630,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3252548
  Data e lidhjes se kontrates 07-06-2023
  Kohezgjatja e kontrates 2 (dy) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K.M. KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K.M. KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K.M. KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K.M. KONSTRUKSION viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 53 datë 12 Qershor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Rikonstruksion i tualeteve shkolla “Branko Kadija”, Faza II

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
  Institucioni Prokurues Bashkia Shkodër
  Objekti i Tenderit Rikonstruksion i tualeteve shkolla “Branko Kadija”, Faza II
  Nr. Reference REF-59103-02-15-2023
  Vlera / Fondi Limit 3 017 049,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 16-02-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-02-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 27-02-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 (dy) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në ligjin Nr. 162/2020 “Për prokurimin publik” neni 98, pika 1, shkronja c), konstatohet se dokumentet e tenderit përmbajnë gabime ose mangësi të rëndësishme.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 30 datë 3 Prill 2023
  Projekti Arkitektonik
  Preventiv 1
  Preventiv 2
  Relacion Hidrik
  Planimetria
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data