Open Procurement Albania

Rikonstruksion i rruges se fshatit Kasaj

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tropojë
Institucioni Prokurues Bashkia Tropojë
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i rruges se fshatit Kasaj
Nr. Reference REF-61721-03-07-2023
Vlera / Fondi Limit 79 863 397,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 17-03-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-04-2023
Data e mbajtjes se tenderit 03-04-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1.Shendelli shpk
2. BOE Vllaznimi shpk & Griald shpk
3.Rroku Guest shpk
4. ED KONSTRUKSION
5. Nika shpk
6. BOE HTSH shpk & Bajrami N
7. BOE Britani shpk & Varaku E shpk & Ndertimi
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NIKA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 57 519 605,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-04-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 69023526
  Data e lidhjes se kontrates 04-05-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbëdhjetë) muaj kalendarik.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE Britani shpk, Varaku E shpk, Ndertimi, per arsye:
  - Ne Formularin e vetedeklarimit sasite e paraqitura ne preventiv jane ndryshe nga sasite e kerkuara ne DST si dhe mugon 5 perqindeshi

  2. Shendelli shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur vertetimin e xhiros per vitin 2022
  -Nuk ka paraqitur bilancin e vitit 2022 te kerkuara ne DS
  -Ka paraqitur ne preventiv sasi qe jane ndryshe nga sasite e kerkuara tek preventivi i DST
  -Nuk ka paraqitur lejet e drejtimit C per shoferet.

  3. BOE Vllaznimi shpk & Griald shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur vertetim xhiro per tre vitet e fundit tek vllaznimi
  -Nuk ka deklaruar qe makinerite nuk jane te angazhuara ne kontrata te tjera nga Vllaznimi
  -Ka paraqitur ne preventiv sasi qe jane ndryshe nga sasite e kerkuara tek preventivi i DST

  4. Rroku Guest shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion per bashkim operatoresh me Rozafa shpk dhe ndarjen e perqindjes
  -Nuk ka paraqitur bilancin e vitit 2022

  5. ED KONSTRUKSION, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur listepagesat dhe kontratat individuale diplome/ certifikate per stafin inxhinierik, afatet e kontrateve te qerase te disa makinerive te mbaruara
  -Nuk ka deklaruar disa makineri te kerkuara ne DST

  6.BOE HTSH shpk Bajrami N, per arsye:
  -Ka bashkangjitur dokumenta te operatorit tjeter p VLLAZNIMI SHPK.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 45 datë 22 Maj 2023
  Planpiketimi i Rruges
  Profilet Terthore
  Profilet Terthore TIP
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data