Open Procurement Albania

Blerje materiale hidraulike

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vorë
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vore
Objekti i Tenderit Blerje materiale hidraulike
Nr. Reference REF-62684-03-16-2023
Vlera / Fondi Limit 12 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 17-03-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-04-2023
Data e mbajtjes se tenderit 03-04-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. SAHORA SHPK
2. A.M.U shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Sahora sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 374 590,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-04-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. A.M.U shpk, per arsye:
  -Nuk permbush Kriterin 2, germa b, dorezimin e sigurimit te ofertes
  -Nuk permbush Kriterin 2.2.2, dorezimin e pasqyrave financiare vjetore gjate 3 viteve te fundit
  -Nuk permbush Kriterin 2.2.3, dorezimin e vertetimit per shlyerjen e taksave vendore
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.1, dorezimin e deshmise mbi realizimin me sukses te pervojave te mepareshme
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.2, dorezimin e certifikates te menaxhhimit te cilesise ISO 9001:2015 ose ekuivalenten e saj
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.3, dorezimin e Autorizimit nga prodhuesi ose distributorit te autorizuar per mallrat e kerkuar
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.4, dorezimin e katalogun ose/dhe skedat teknike per mallrat objekt prokurimi
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.5, dorezimin e Ofertes Teknike.
  -Nuk permbush Kriterin 2.3.7, paraqtjen e mostrave te kerkuara nga autoriteti kontraktor daten dhe oren e hapjes se ofertave.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data